پیانو دیجیتال دِکسیبِل VIVO S1

 

پیانوی دیجیتال VIVO S1 از پیانوهای قابل حمل شرکت Dexibell، پایین ترین مدل از سری Stage محسوب می‌شود. سری Stage مناسب برای اجرا طراحی شده و به همین دلیل فاقد بلندگو بوده و دارای وزن کمتری نسبت به سری Home می‌باشند. S1 با داشتن 8.5 کیلوگرم وزن و 68 کلاویه، جزء سبک ترین و کوچک ترین پیانوهای این شرکت به حساب می‌آید. از ویژگی‌های این پیانو، می‌توان به امکان استفاده از 8 باتری برای روشن کردن و نواختن این پیانو بدون برق اشاره کرد. همچنین مانند بسیاری از مدل‌های سری Home و Stage با استفاده از دو برنامه‌ی X-MURE و VIVO EDIT که مخصوص سیستم عامل iOS طراحی شده، می‌توان تنظیمات این پیانو را ویرایش کرد؛ اما تنها از طریق درگاه USB این قابلیت امکان پذیر است و از تکنولوژی Bluetooth در این پیانو استفاده نشده است. همچنین می‌توان با دانلود صداهای جدید از سایت این شرکت، به تعداد صداهای این پیانو افزود و یا آن‌ها را جابجا کرد.

 

تکنولوژی کیبورد

TP/8P

این تکنولوژی ساخت شرکت ایتالیایی Fatar می‌باشد که در آن وزن کلاویه‌ها سبک‌تر از پیانوی آکوستیک بوده و اختلاف وزن کلاویه‌ها در نظر گرفته نشده است. ضمناً در این تکنولوژی از 2 سنسور برای تشخیص نوازندگی استفاده شده است و این مدل برتری خاصی نسبت به دیگر تکنولوژی‌های کیبورد ندارد و استفاده از آن تنها به دلیل سبکی و اقتصادی بودن آن می‌باشد. در این پیانو از مدل 68 کلاویه‌ای این تکنولوژی استفاده شده است.

 

 

صدا

سیستم صدا (T2L (TRU 2 LIFE

نمونه‌های استفاده شده در این تکنولوژی صدا، دارای وضوح 24Bit و 48KHz می‌باشند که موجب بهبود 256 برابری داینامیک صدا نسبت به کیفیت 16Bit) CD و 44.1KHz) می‌شود.

Dexibell با استفاده از پردازنده‌ای 4 هسته‌ای توانسته تا 320 Oscillator (تولید کننده موج -در اینجا صدا-) را کنترل کند که این امر موجب دستیابی به 320 Polyphony در این دستگاه شده و علاوه بر آن Polyphony برای صدای پیانو نامحدود است.

نکته متمایز کننده این سیستم صدا استفاده از نمونه‌های بسیار طولانی از پیانو است که بین 3 تا 15 برابر بیشتر از سایر برندها است بطور مثال از سیم‌های بم پیانو نمونه‌های 15 ثانیه‌ای گرفته شده است. معمولا در سیستم‌های صدا محو شدن صدای نت‌ها را با کم کردن حجم صدا اعمال می‌کنند اما این نمونه‌های طولانی سبب شده که این محو شدن به صورت طبیعی و برگرفته از خود پیانو باشد.

 

(DIGITAL SIGNAL PROCESSOR (DSP

این تکنولوژی پردازنده‌ایست که برای ایجاد تغییرات در سیگنال به صورت دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گیرد و امکان ساخت اکثر افکت‌های مورد استفاده در موسیقی را فراهم می‌کند.

 

STRING RESONANCE

هنگامی که آکوردی روی پیانو گرفته شده است تا زمانی که نوازنده دست خود را روی کلاویه نگه دارد، دمپرها به روی سیم‌ها باز نمی‌گردند. این موضوع سبب می‌شود که با نواختن نت‌های دیگر، سیم‌های مربوط به این آکورد نیز رزونانس کنند. این قابلیت در این پیانو Sympathetic Resonance نام دارد.

 

DAMPER RESONANCE

هنگامی که پدال sustain گرفته شده، تمامی دمپرها از روی سیم‌ها بلند می‌شوند و به محض فشردن هر کلاویه تمامی سیم‌های مرتبط با نت نواخته شده رزونانس خواهند کرد.

 

DAMPER NOISES

هنگامی که قابلیت Damper Resonance فعال شود، صداهایی اضافی (نویز) ایجاد می‌شود که مستقیما مربوط به سیم پیانو نمی‌باشد (مانند صدای خود دمپر) که این حالت موجب نزدیک‌تر بودن صدا به پیانوی آکوستیک می‌شود.

 

CABINET RESONANCE

در این پیانو شبیه سازی صدای رزونانس بدنه برای صداهای Wurly، گیتار آکوستیک و چنگ صورت گرفته است.

 

NO DAMPER

در یک پیانوی آکوستیک، 18 کلاویه سمت راست (اکتاوهای زیر، در پیانوهای 88 کلاویه از G6 الی C8) به دلیل کوتاه بودن طول سیم ها، دمپر روی آن‌ها قرار ندارد. به دلیل نبود دمپر، این سیم‌ها همیشه در حال لرزش و تولید ارتعاش و رزونانس هستند.

 

KEY-OFF NOISE

هنگامی که قابلیت Key-Off Resonance فعال شود، صداهایی اضافی (نویز) ایجاد می‌شود که مستقیما مربوط به سیم پیانو نمی‌باشد (مانند صدای خود دمپر) که این حالت موجب نزدیک تر بودن صدا به پیانوی آکوستیک می‌شود.

 

HAMMER NOISE

هنگامی که چکش‌ها به سیم‌ها برخورد می‌کند، صداهای اضافی (نویز) نیز ایجاد می‌شود که حاصل حرکت و اصطکاک چکش‌ها می‌باشد. این شبیه سازی برای ایجاد حالتی طبیعی در این پیانو ایجاد شده است.

 

PERCUSSION

این خصیصه برای تقلید صدای کوبه‌ایِ Harp ،Xylophone و Marimba به الکتریک ارگان‌ها اضافه شده که در این پیانو، این حالت در Vintage Organ قابل استفاده است.

 

KEY CLICK

در ساز ارگان به هنگام نواختن کلاویه‌ها، صدای برخورد کلاویه‌ها با صفحه کلید شنیده می‌شود. این پارامتر، میزان این صدا را مشخص می‌کند.

 

BELL

تنظیم میزان زنگ دار بودن صدای الکتریک پیانو است. این افکت در دهه هفتاد مورد توجه قرار گرفت.

 

GROWL

به افزودن افکت distortion به صدا در هنگام Growl ،Attack گفته می‌شود.

 

OFF-NOISE

در بسیاری از سازهای کلاویه ای مانند Harpsichord و Clavinet هنگام فشردن و رها کردن کلاویه ها، صداهایی اضافه ایجاد می‌شود. در این پیانو این ویژگی شبیه سازی شده و با نام Off-Noise برای صداهای Clavinet, Harpsy, Church Organ, E. Piano, Fingered Bass در نظر گرفته شده است.

 

RIDE

درصدای Ac.Bass&Ride می‌توان حجم صدای سنج را تنظیم کرد. این قابلیت در این پیانو توسط گزینه‌ی Ride تنظیم می‌شود.

 

ATTACK/HOLD/DECAY/SUSTAIN/RELEASE

مدت زمان بین نواخته شدن نت و فعال شدن فیلتر Attack، مدت زمانی که طول می‌کشد تا حجم صدا به میزان مشخصی کمتر از حجم صدای اولیه گردد Decay، ماندگاری نُت یا مدت زمانی که صدای نت از بین می‌رود Sustain، مدت زمان رها شدن نت تا محو شدن کامل آن Release و مدت زمانی که طول می‌کشد تا نت از Attack رها شده و شروع به Decay کند را Hold می‌نامند.

 

تمامی ویژگی‌های گفته شده در بالا را می‌توان از بازه‌ی 64- تا 63+ ویرایش کرد. برای انتخاب و ویرایش هر یک از گزینه‌های گفته شده در بالا، در پایین صفحه‌ی نمایش، در زیر نوشته‌ی T2L کلیدی وجود دارد. آن را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما یکی از پارامترها را انتخاب و  تغییرات لازم را انجام دهید.

 

انتخاب صدا

در این پیانو 80 صدا وجود دارد و می‌توان 20 صدای دیگر به حافظه‌ی داخلی این پیانو اضافه کرد. همچنین با اتصال USB به این پیانو می‌توان صداهای دانلود شده از وبسایت این شرکت را با فرمت Dxs و یا هر بانک صدای دیگر با فرمت SF2 را بارگذاری کرد.

 

برای انتخاب صدای مورد نظر، یکی از کلیدهای مربوط به انتخاب صدا را فشرده و سپس از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما استفاده کنید. همچنین با استفاده از کلیدهای چپ و راست، می‌توان از گروه صدای فعلی به گروه صدای قبلی و یا بعدی منتقل شد. با فشردن دو کلید Grand Piano Mode می‌توان به صدای پیانوی آکوستیک بازگشت. برای بارگذاری صداهای موجود در USB، پس از وصل کردن فلش به پیانو، کلید Menu را فشرده و با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما گزینه‌ی Sound Library را انتخاب کرده و کلید سمت راست را بفشارید. سپس کلید User و در انتها گزینه‌ی Import All را انتخاب کنید تا صداها به قسمت User منتقل شوند.

 

ویژگی ها

Split

این قابلیت، امکان انتخاب محل تقسیم صفحه کلید برای استفاده از دو صدای مختلف در هر قسمت را فراهم می‌آورد.

 

 

برای فعال سازی این ویژگی کلید Split (کلیدی که دو ردیف کلاویه بر روی یکدیگر اما با فاصله قرار دارند) را بفشارید. دو صدای سمت چپ و راست به نام‌های Lower و Upper بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده می‌شوند که با استفاده از کلیدهای بالا و پایین می‌توان یکی از دو صدا را انتخاب و با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما، می‌توان صدای هر یک از دو بخش را تغییر داد.

برای تغییر نقطه‌ی تقسیم، کلید Split را نگه داشته و از کلیدهای چپ و راست بخش جهت نما استفاده کنید. برای تعیین اکتاو هریک از بخش‌های صدا، از ویژگی Octaver استفاده کنید. همچنین از طریق کلید Settings می‌توان وارد تنظیمات یکی از دو بخش Upper و Lower شد و بالانس حجم صدا، مشخص کردن خروجی صدا و کوک هر بخش را تنظیم نمود. همچنین برای دسترسی سریع تر، برای تعیین حجم صدای هر لایه میتوان کلید Volume را فشرد و حجم صدای هر بخش را تعیین کرد.

 

Dual

Dual یا همان دو صدایی، امکان ترکیب دو صدای مختلف را فراهم می‌آورد.

 

 

برای فعال سازی این ویژگی کلید Dual (کلیدی که دو ردیف کلاویه بر روی یکدیگر قرار گرفته اند) را بفشارید. دو صدای انتخاب شده با نام‌های Main و Coupled بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده می‌شوند که با استفاده از کلیدهای بالا و پایین می‌توان یکی از دو صدا را انتخاب و با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما، می‌توان صدای هر یک از لایه‌ها را تغییر داد.

برای تعیین اکتاو هریک از بخش‌های صدا، از ویژگی Octaver استفاده کنید. همچنین از طریق کلید Settings می‌توان وارد تنظیمات یکی از دو بخش Upper و Lower شد و بالانس حجم صدا، مشخص کردن خروجی صدا و کوک هر بخش را تنظیم نمود. همچنین برای دسترسی سریع تر، برای تعیین حجم صدای هر لایه میتوان کلید Volume را فشرد و حجم صدای هر بخش را تعیین کرد.

 

افکت ها

با استفاده از افکت‌های گفته شده در جدول زیر، می‌توان به صدا جلوه داد. با انتخاب گزینه‌ی Thru تمامی افکت‌ها غیرفعال می‌شود که اصطلاحاً به آن حالت Bypass گفته می‌شود.

 

افکت

پارامترهای قابل تغییر

بازه

Thru

-

-

EP Tremolo

Speed

0.1 ~ 12/5 (هرتز)

Intensity

100 ~ 0

Equalizer

Low Freq

400 ~ 80

Low Gain

12+ ~ 12-

High Freq

800 ~ 8k

High Gain

12+ ~ 12-

Mid1 Freq

200 ~ 4k

Mid1 Gain

12+ ~ 12-

Mid1 Q

12 ~ 0.5

Mid2 Freq

200 ~ 4k

Mid2 Gain

12+ ~ 12-

Mid2 Q

12 ~ 0.5

Vibrato

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Flanger

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96- %

Balance

100 ~ 0

PreDelay

100 ~ 0 (میلی ثانیه)

Phase

180 ~ 0 درجه

Chorus

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96-%

Balance

100 ~ 0

PreDelay

100 ~ 0 (میلی ثانیه)

Phase

180 ~ 0 درجه

Phaser

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96-%

Phase

180 ~ 0 درجه

Reverb

Level

127 ~ 0

Damping

127 ~ 0

Room Size

127 ~ 0

Width

127 ~ 0

PreDelay

120 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 0

Cross Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 10

Triple Tap Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay C

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Level L

100 ~ 0

Level R

100 ~ 0

Level C

100 ~ 0

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 0

Rotary

Speed

Slow, Fast

Tremolo

Speed

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Tremolo Pan

Speed

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Phase

180 ~ 0 درجه

OverDrive

Drive

100 ~ 1

Tone

100 ~ 10K

Level

100 ~ 0

Low Freq

400 ~ 80

Low Gain

12+ ~ 12-

High Freq

800 ~ 8K

High Gain

12+ ~ 12-

 

کلید Effects را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، صدای مورد نظر (صدای اصلی ، صدای دست چپ  در Split و صدای لایه‌ی دوم در Dual) را برای اعمال هریک از افکت‌های بالا انتخاب کنید. با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما در هر افکت، می‌توان پارامترهای مورد نظر برای افکت‌ها را در بازه‌ای مشخص تغییر داد. همچنین برای تعیین Reverb در زیر صفحه‌ی نمایش سمت چپ، کلیدی که زیر نوشته‌ی Reverb قرار دارد را بفشارید تا سریعا به طنین دسترسی داشته باشید.

 

TRANSPOSE (انتقال)

در این پیانو می‌توان کلاویه‌ها را تا یک اکتاو به بالا و یا پایین منتقل کرد.

 

کلید Transpose (کلیدی که با علامت b/# مشخص شده است) را فشرده و با استفاده از کلیدهای سمت چپ و راست بخش جهت نما، کلاویه‌ها را تا یک اکتاو به بالا و یا پایین منتقل کنید.

 

OCTAVE STEPS

با استفاده از این ویژگی می‌توان اکتاو بخش‌های چپ و راست در Split و صدای لایه‌های اول و دوم در Dual را تعیین نمود.

 

برای استفاده از این ویژگی، در زیر صفحه‌ی نمایش کلیدی که زیر گزینه‌ی Settings قرار دارد را بفشارید. با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما از منوی تنظیمات گزینه‌ی اکتاو را انتخاب کرده و با کلیدهای چپ و راست تا 4 اکتاو صدای پیانو را تغییر دهید.

 

TOUCH SENSITIVITY

در این پیانو 7 حالت حساسیت تاچ و یک حالت ثابت قرار داده شده است.

 

گزینه

شماره

(Fixed (1 ~ 127

0

++ Light

1

+ Light

2

Light

3

Normal

4

Heavy

5

+ Heavy

6

++ Heavy

7

 

کلید Menu/Exit را فشرده تا وارد لیست تنظیمات کلی پیانو شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما گزینه‌ی Touch را انتخاب کرده و یکی از حالات بالا را برای نوازندگی انتخاب کنید.

 

MASTER EQUALIZER

این پیانو دارای 3 باند اکولایزر است که به وسیله‌ی کلیدهای موجود قابل تنظیم هستند.

 

بازه تغییرات

پارامتر

شماره

12+ ~ 12-

High Gain

1

200 ~ 8k

Mid Frq

2

12+ ~ 12-

Mid Gain

3

12+ ~ 12-

Low Gain

4

 

کلید Menu/Exit را فشرده تا وارد لیست تنظیمات کلی پیانو شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما گزینه‌ی Master EQ را انتخاب کرده و تغییرات لازم را انجام دهید. همچنین می‌توانید از اکولایزر‌های پیش فرض برای تنظیمات سریع استفاده کنید. برای ذخیره ویرایش‌های انجام شده، گزینه‌ی Save را بفشارید و در بخش User تنظیمات مربوط به اکولایزر را ذخیره کنید.

 

آهنگ ها

این پیانو می‌تواند آهنگ‌های با فرمت MP3، AiFF و Wav را با هر وضوحی پخش کند.

 

ابتدا کلید Song را فشرده تا این ویژگی فعال شود. سپس برای بارگذاری لیست آهنگ ها، کلید Song List را بفشارید و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، آهنگ مورد نظر خود را انتخاب و کلید Select را بفشارید. با استفاده از کلید Play/Pause می‌توان آهنگ‌ها را پخش و یا متوقف نمود. همچنین برای تغییر حجم صدای پخش آهنگ، حالت تکرار و زمان بندی کلید Song را نگه داشته تا وارد لیست تنظیمات پخش آهنگ شوید و از آنجا تغییرات مورد نظر را اعمال کنید. برای پخش آهنگ از داخل USB، پس از اتصال فلش به پیانو، وارد لیست USB شده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما آهنگ مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را پخش کنید. برای پخش آهنگ‌های دمو نیز دو کلید Song و Play/Stop را همزمان فشرده تا لیست آهنگ‌های دمو بر روی صفحه‌ی نمایش، نمایان شود. سپس مانند آموزش گفته شده در بالا، آهنگ‌های مورد نظر خود را پخش کنید.

 

RECORDING (قابلیت ضبط)

در این پیانو تنها با فرمت Wav می‌توان آهنگ ضبط نمود. وضوح ضبط در این پیانو 32Bit Stereo 48KHz می‌باشد.

 

قبل از شروع ضبط، ابتدا USB را به پیانو وصل کنید. با فشردن کلید Record عملیات ضبط آغاز می‌شود و با فشردن همین کلید نیز، می‌توان ضبط آهنگ را متوقف نمود. آهنگ‌های ضبط شده به صورت خودکار در حافظه‌ی خارجی ذخیره می‌شوند. برای پخشِ آهنگ ضبط شده، پس از متوقف کردن عملیات ضبط، کلید Play/Pause را بفشارید.

برای ضبط بر روی ترک ضبط شده (Overdubbing) پس از بارگذاری آهنگ از داخل USB، کلید ضبط را فشرده و سپس کلید Play/Pause را بفشارید تا آهنگ پخش و همزمان عملیات ضبط بر روی آن آغاز شود.

 

نرم افزار‌های سازگار

با استفاده از دو برنامه‌ی X-MURE و VIVO EDITOR می‌توان تغییرات صدا، انتخاب ریتم برای همنوازی، پخش آهنگ و دیگر تنظیمات مربوط به این پیانو را انجام داد. در مدل S1 که مجهز به بلوتوث نیست این کار از طریق USB صورت می‌گیرد.

 

 

TEMPERAMENT (سیستم کوک)

در موسیقی چندین سیستم کوک وجود دارد که می‌توان با انتخاب یکی از گزینه‌های جدول زیر، هر کدام از این سیستم‌ها را اعمال کرد.

 

شماره

گزینه

شماره

گزینه

1

Equal

6

Just Major

2

Equal Stretch

7

Kirnberger 3

3

Vivo Stretch

8

Werkmeister 3

4

Vallotti

9

Meantone

5

Pythagorean

10

User1, User2, User3

 

کلید Menu را فشرده و در بخش Tuning، گزینه‌ی Temperament را انتخاب کنید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما  گام مورد نظر خود را انتخاب کرده و کلید Recall را بفشارید. می‌توان با فشردن کلید Edit هریک از سیستم‌های کوک را ویرایش کرد و در User2 ،User1 یا User3 ذخیره نمود.

 

TUNING (کوک)

برخلاف پیانوهای آکوستیک، پیانوهای دیجیتال نیازی به کوک کردن ندارند اما برای همنوازی با سایر سازها، قابلیت تغییر کوک به روی آنها قرار داده شده است. این قابلیت به این دلیل در نظر گرفته شده که کوک در دستگاه‌های دیجیتال بدون نقص است اما در سازهای دیگر این چنین نیست. در این پیانو می‌توان کوک را از 415.4 Hz الی 466.1Hz به صورت یک دهم هرتز، یک دهم هرتز تغییر داد.

 

کلید Menu را فشرده و گزینه‌ی Tuning را انتخاب کنید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما می‌توان کوک را از 415.4 هرتز تا 466.1 هرتز به اندازه‌ی 0.1 هرتز تغییر داد.

 

METRONOME

این پیانو قابلیت تنظیم تمپو بین مقادیر 20 تا 300 BPM (ضربه بر دقیقه) را دارد. تغییر کسر میزان، حجم صدا و تغییر صدای مترونوم قابل اجراست. در جدول زیر، نام کلاسیک تمپوهای مورد استفاده در موسیقی نوشته شده است.

 

سرعت تمپو

نام تمپو

شماره

40

GRAVE

1

45

LARGO

2

49

LARGHETTO

3

51

LENTO

4

57

ADAGIO

5

61

ANDANTE

6

71

ANDANTINO

7

81

MODERATO

8

101

ALLEGRO

9

113

ALLEGRETTO

10

127

VIVACE

11

145

PRESTO

12

181

PRESTISSIMO

13

 

برای فعال سازی این ویژگی کلید مترونوم را بفشارید.

برای تغییر حجم صدا، کسر میزان، جنس صدا و تمپو، کلید مترونوم را نگه داشته تا منوی تنظیمات مترونوم نمایان شود. سپس با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، گزینه‌ی مورد نظر خود را انتخاب کرده و ویرایش‌های لازم را انجام دهید. در تغییر کسر میزان ها، صورت کسر را می‌توان از 1 تا 32 تغییر داد و مخرج را می‌توان یکی از اعداد 2، 4، 8 یا 16 قرار داد. همچنین برای تغییر سریع تمپو می‌توان از کلیدی که علامت "نُت" بر روی آن قرار دارد استفاده کرد.

 

HALF PEDAL (نیم پدال)

در پیانوهای آکوستیک با نگه داشتن پدال SUSTAIN دمپرها از روی سیم‌ها بلند شده و سیم‌ها آزاد می‌شوند.این عمل موجب افزایش SUSTAIN  نت‌هامی‌شود. میزان فشار دمپرها بر سیم‌ها با مقدار SUSTAIN رابطه‌ی عکس دارد.یعنی اگر پدال را در حالت نیمه نگه دارید SUSTAIN نت‌ها به مقدار کمتری افزایش میابد.این قابلیت در برخی پیانوهای دیجیتال شبیه سازی شده و فقط به وسیله‌ی پدالی که از این قابلیت پشتیبانی کند قابل اجراست.

 

USB TO HOST

امکان اتصال دستگاه به کامپیوتر، موبایل، تبلت و... برای انتقال اطلاعات و استفاده از نرم‌افزارها را فراهم می‌‌کند.

 

USB TO DEVICE

این قابلیت امکان اتصال فلش به صورت مستقیم برای ضبط کردن صدا یا انتقال اطلاعات را فراهم می‌‌آورد.

 

رابط کاربری

 

با استفاده از کلیدها و صفحه‌ی نمایش موجود در این پیانو، می‌توان تمامی تنظیمات را ویرایش و ذخیره نمود.

ورودی و خروجی

دو خروجی هدفون (1/4اینچی و 1/8اینچی)، دو خروجی صدا (L/mono و R)، ورودی پدال، ورودی (1/8اینچی)، ورودی پدال دمپر و Expression، ورودی USB و یک درگاه اتصال به کامپیوتر در این پیانو قرار داده شده است.

 

بازگشت به تنظیمات کارخانه

کلید Menu/Exit را بفشارید و گزینه‌ی Factory Reset را انتخاب کنید. با فشردن کلید Yes تمامی تنظیمات این پیانو به حالت اولیه‌ی خود باز می‌گردند.

 

AUDIO INPUT LEVEL

با استفاده از این گزینه می‌توان میزان حجم صدای ورودی به این پیانو را تنظیم نمود. این ویژگی زمانی کاربرد دارد که تلفن همراه و یا رایانه ای از طریق کابل AUX به پیانو متصل باشد.

 

کلید Menu/Exit را فشرده تا وارد لیست تنظیمات کلی پیانو شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما گزینه‌ی Audio Input را انتخاب کرده و تغییرات لازم را انجام دهید.

 

ذخیره اطلاعات

تنظیمات و ویرایش‌های انجام شده در این پیانو را می‌توان هم در حافظه‌ی داخلی و هم در حافظه‌ی خارجی ذخیره نمود.

 

پس از ویرایش تنظیمات، کلید Write/Memory را فشرده تا لیست ذخیره اطلاعات بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده شود. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، محل ذخیره اطلاعات را انتخاب و کلید Save را بفشارید.

برای ذخیره کردن اطلاعات بر روی USB، پس از وصل کردن فلش به پیانو، ابتدا کلید Write/ Memory و سپس کلید USB را بفشارید. اطلاعات ذخیره شده بر روی فلش با فرمت SF2. و DXS. ذخیره می‌شوند.

 

MIDI Zone Program

کلاویه‌های پیانوی دیجیتال S1 را می‌توان با استفاده از منبع MIDI، به چهار بخش تقسیم کرد و برای هرکدام کانال جداگانه برای صداسازی مشخص نمود. در جدول زیر، تنظیماتی را که از طریق پیانو می‌توان بر روی منبع MIDI انجام داد مشخص شده است.

 

بازه

پارامتر

Off, ON

Switch

1 ~ 16

Channel

4+ ~ 4-

Octave

12+ ~ 12-

Transpose

C1 ~ G9

Note Loew

C1 ~ G9

High Note

127 ~ 0

CC00

127 ~ 0

CC32

128 ~ 1

PC

127 ~ 0

Level

63+ ~ 64-

PanPot

Off, On

PC Send

Off, On

Bender

Off, On

Modulation

Off, On

Foot Switch

Off, On

Damper

Off, On

Expression

 

کلید Menu را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، وارد گزینه‌های Zone 1 تا Zone 4 شده و هریک از پارامترهای مشخص شده در جدول بالا را ویرایش کنید.

 

محتویات بسته

پیانو، آداپتور DYS624-120200W، دفترچه راهنما

پیانو دیجیتال Dexible VIVO S1 بدون پایه و صندلی عرضه می‌گردد که در صورت تمایل می‌توان آن‌ها را بصورت جداگانه تهیه کرد.

 

مشخصات فنی

مشخصات ظاهری

ابعاد

طول

1,093mm

ارتفاع

94mm

عرض

242mm

وزن

8.5kg

رنگ

Blue

رابط کاربری

کیبورد

تعداد کلاویه

68

تکنولوژی کیبورد

TP-8P

Touch Sensitivity

7 حالت + 1 حالت ثابت

پدال

Half Pedal (نیم پدال)

 

ورودی پدال

Damper, Expression Pedal, FootSwitch

نمایشگر

نوع

Graphic LCD 128 x 64 dots Organic LED, high contrast type

زبان

انگلیسی

صداها

تکنولوژی صدا

T2L

Key Off Resonance

 

String Resonance

 

Damper Resonance

 

Damper Noises

 

NO Damper

 

Hammer Noise

 

Key Click

 (فقط برای صدای Organ)

Cabinet Resonance

 (فقط برای صداهای Wurly، گیتار آکوستیک و چنگ)

OFF-Noise

 (فقط برای صداهای Clavinet, Harpsy, Church Organ, E. Piano, Fingered Bass)

Percussion

 (فقط برای صدای Vintage Organ)

Bell

 (فقط برای صدای الکتریک پیانو)

Growl

 (فقط برای صدای الکتریک پیانو)

Ride

 (فقط برای صدای Ac.Bass&Ride)

Polyphony (چندآوایی)

نامحدود

تعداد صداها

80 صدای پیش فرض + 20 جای خالی (در حافظه داخلی) + امکان بارگذاری از USB به تعداد دلخواه

افکت ها

Reverb (طنین)

24 حالت

Master Equalizer

3 باند

DSP

17 حالت

آهنگ‌ها

آهنگ‌های پیش فرض

 

Demo

 

قابلیت ضبط روی حافظه داخلی

 

قابلیت ضبط روی حافظه خارجی

فرمت ضبط

Wav

فرمت پخش

 Wav, Mp3, aiff

قابلیت‌ها

Dual/Layers

 

Split

 

دونوازی

 

Metronome  

 

Tempo (ضرب آهنگ)

20-300BPM

Transpose (انتقال)

12+ ~ 0 ~ 12- نیم پرده

Tuning (کوک)

466.1 ~ 415.4 هرتز

Temperament

9 حالت + 3 جای خالی

Bluetooth

 

قابلیت خاموش شدن اتوماتیک

 

ورودی/خروجی

ورودی DC

 

ورودی MIDI

 

خروجی MIDI

 

هدفون

 2× (یک جک 1/4 اینچی و یک جک 1/8 اینچی)

خروجی Audio

 (L/Mono + R)

ورودی Aux

 (جک 1/8اینچی)

USB TO DEVICE

 

USB TO HOST

 

آمپلی فایر و بلندگو

آمپلی فایر

 

بلندگو

 

مصرف انرژی

مصرف انرژی

حداکثر 7 وات

لوازم جانبی همراه

صندلی

 

سایر لوازم همراه

دفترچه راهنما، آداپتور

 

قیمت

وضعیت

به‌زودی