پیانو دیجیتال Dexibell VIVO S9

 

پرچمدار پیانوهای قابل حمل این شرکت ایتالیایی VIVO S9 می‌باشد که با کلاویه‌های چوبی و شبیه ساز ارگ کلیسایی معرفی و عرضه شده است. مانند دیگر مدل‌های شرکت Dexibell نیز، با استفاده از بلوتوث این پیانو می‌توان از طریق برنامه‌های VIVO EDIT و X-MURE تمامی تنظیمات را انجام داد.

این پیانوی دیجیتال با داشتن قابلیت‌های فراوان، خود را در میان پیانوهای دیجیتال پیشرفته و با کیفیت قرار داده است. با وجود خروجی‌های متعدد و 9 اسلایدر و اتصال MIDI PEDAL BOARD به این پیانو، می‌توان صدای ارگ کلیسایی را تا حد زیادی ویرایش و تنظیم نمود.

 

تکنولوژی کیبورد

TP/400 Hybrid With Wood Parts

تکنولوژی TP400 بالاترین* مدل از تکنولوژی کیبوردهای ساخت شرکت ایتالیایی FATAR می‌باشد. مدل TP400W به صورت سفارشی با کلاویه‌های چوبی و روکش کلاویه‌های عاج مصنوعی (برای کلاویه‌های سفید) و آبنوس مصنوعی (برای کلاویه‌های مشکی) برای این پیانو ساخته و توسط خود Dexibell بطور دقیق کالیبره شده است. با به کار بردنِ بخش‌های چوبی در کلاویه‌های این پیانو، طراحی جدید چکش‌ها و کلاویه‌ها و استفاده از 3 سنسور در هر کلاویه جهت شبیه سازی هرچه بهتر کلاویه‌های پیانوی آکوستیک تلاش شده تا حس نوازندگی با پیانوی آکوستیک به نوازنده منتقل شود. کلاویه‌های این پیانو دارای ویژگی AfterTouch می‌باشند که این قابلیت در این تکنولوژی فقط بر روی تک نت‌ (Monophonic) اعمال می‌شود.

 

*اوایل 2019

 

صدا

سیستم صدا (T2L (TRU 2 LIFE

نمونه‌های استفاده شده در این تکنولوژی صدا، دارای وضوح 24Bit و 48KHz می‌باشند که موجب بهبود 256 برابری داینامیک صدا نسبت به کیفیت 16Bit) CD و 44.1KHz) می‌شود. Dexibell با استفاده از پردازنده‌ای 4 هسته‌ای توانسته تا 320 Oscillator (تولید کننده موج -در اینجا صدا-) را کنترل کند که این امر موجب دستیابی به 320 Polyphony در این دستگاه شده و علاوه بر آن Polyphony برای صدای پیانو نامحدود است. نکته متمایز کننده این سیستم صدا استفاده از نمونه‌های بسیار طولانی از پیانو است که بین 3 تا 15 برابر بیشتر از سایر برندها است بطور مثال از سیم‌های بم پیانو نمونه‌های 15 ثانیه‌ای گرفته شده است. معمولا در سیستم‌های صدا محو شدن صدای نت‌ها را با کم کردن حجم صدا اعمال می‌کنند اما این نمونه‌های طولانی سبب شده که این محو شدن به صورت طبیعی و برگرفته از خود پیانو باشد.

 

تنظیمات اُرگان

در ارگ هایی که دارای ToneWheel هستند، 91 چرخ فولادی با هسته‌ی مغناطیسی وجود دارد که در مقابل Pickup (یک مدار شامل آهنربا و سیم پیچ که ارتعاش مکانیکی را به امواج الکتریکی تبدیل می‌کند) دوران می‌کنند. بخاطر چرخش و شکل Tone Wheel ها، میدان مغناطیسی ایجاد شده در Pick-up به صورت متناوب در حال تغییر است و موج سینوسی ایجاد می‌کند.

 

با وجود 8 شکل متفاوتِ Tonewheel و 12 چرخ دنده‌ی متفاوت، می‌توان تا 91 سیگنالِ متفاوت تولید کرد که مانند سینث سایزرها، می‌توان از سیگنال‌ها برای تولید صداهای یک تا چند لایه استفاده کرد. مداری پیچیده ، فرکانس‌ها را در 9 چرخ دنده با یکدیگر ترکیب می‌کند و به Tone Wheel‌ها اجازه می‌دهد تا صدها صدا را از طریق 91 فرکانس ایجاد شده توسط چرخ‌های فولادی، تولید کند. از لحاظ تئوریک، می‌توان تا 380 میلیون صدا ساخت.

 

Drawbar‌ها تعیین کننده‌ی جنس صدای ارگ‌ها هستند. صدای یک Tone Wheel Organ می‌تواند تا 9 لایه موج سینوسی داشته باشد که هر یک از 9 اسلایدرِ Drawbar ها، فواصل هارمونیک را نسبت به نت اصلی تعیین می‌کند. با توجه به نوع اُرگ انتخاب شده، تنظیمات متغیر هستند. به عنوان مثال در صورت انتخاب Pipe Organ می‌توان با استفاده از این 9 اسلایدر، طول لوله‌های اُرگ و در صورت انتخاب Hammond Organ می‌توان Tone Wheel‌های این اُرگ را ویرایش نمود.

 

در یک Tonewheel Organ و این پیانو هنگامی که یک Drawbar کاملا به داخل فشرده می‌شود، فواصل هارمونیک مربوط به آن، از صدای ارگان حذف می‌شود و وقتی کاملا به بیرون کشیده می‌شود فواصل هارمونیک آن به حداکثر حجم صدای خود می‌رسند. در این پیانو تعیین میزان این پارامترها به صورت Real Time توسط اسلایدرها صورت می‌گیرد.

 

(DIGITAL SIGNAL PROCESSOR (DSP

این تکنولوژی پردازنده‌ایست که برای ایجاد تغییرات در سیگنال به صورت دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گیرد و امکان ساخت اکثر افکت‌های مورد استفاده در موسیقی را فراهم می‌کند. در این پیانوی دیجیتال، DSP به دو دسته‌ی کلی تقسیم می‌شود که دسته‌ی اول بر روی سازهای پیانو و ارکسترال و دسته‌ی دوم بر صدای ساز ارگان موثر است.

 

NO DAMPER

در یک پیانوی آکوستیک، 18 کلاویه سمت راست (اکتاوهای زیر، در پیانوهای 88 کلاویه از G6 الی C8) به دلیل کوتاه بودن طول سیم ها، دمپر روی آن‌ها قرار ندارد. به دلیل نبود دمپر، این سیم‌ها همیشه در حال لرزش و تولید ارتعاش و رزونانس هستند.

 

STRING RESONANCE

هنگامی که آکوردی روی پیانو گرفته شده است تا زمانی که نوازنده دست خود را روی کلاویه نگه دارد، دمپرها به روی سیم‌ها باز نمی‌گردند. این موضوع سبب می‌شود که با نواختن نت‌های دیگر، سیم‌های مربوط به این آکورد نیز رزونانس کنند. این قابلیت در این پیانو Sympathetic Resonance نام دارد.

 

DAMPER RESONANCE

هنگامی که پدال sustain گرفته شده، تمامی دمپرها از روی سیم‌ها بلند می‌شوند و به محض فشردن هر کلاویه تمامی سیم‌های مرتبط با نت نواخته شده رزونانس خواهند کرد.

 

DAMPER NOISES

هنگامی که قابلیت Damper Resonance فعال شود، صداهایی اضافی (نویز) ایجاد می‌شود که مستقیما مربوط به سیم پیانو نمی‌باشد (مانند صدای خود دمپر) که این حالت موجب نزدیک‌تر بودن صدا به پیانوی آکوستیک می‌شود.

 

CABINET RESONANCE

در این پیانو شبیه سازی صدای رزونانس بدنه برای صداهای Wurly، گیتار آکوستیک و چنگ صورت گرفته است.

 

KEY-OFF NOISE

هنگامی که قابلیت Key-Off Resonance فعال شود، صداهایی اضافی (نویز) ایجاد می‌شود که مستقیما مربوط به سیم پیانو نمی‌باشد (مانند صدای خود دمپر) که این حالت موجب نزدیک‌تر بودن صدا به پیانوی آکوستیک می‌شود.

 

HAMMER NOISE

هنگامی که چکش‌ها به سیم‌ها برخورد می‌کند، صداهای اضافی (نویز) نیز ایجاد می‌شود که حاصل حرکت و اصطکاک چکش‌ها می‌باشد. این شبیه سازی برای ایجاد حالتی طبیعی در این پیانو ایجاد شده است.

 

BELL

تنظیم میزان زنگ دار بودن صدای الکتریک پیانو است. این افکت در دهه هفتاد مورد توجه قرار گرفت.

 

GROWL

به افزودن افکت distortion به صدا در هنگام Growl ،Attack گفته می‌شود.

 

OFF-NOISE

در بسیاری از سازهایی که مانند Harpsichord و Clavinet دارای کلاویه و Trumpet دارای کلید هستند، هنگام رها کردن کلاویه‌ها و کلیدها، صداهایی اضافه ایجاد می‌شود. در این پیانو این ویژگی شبیه سازی شده و با نام Off-Noise برای صداهای Clavinet, Harpsy, Church Organ, E. Piano, Fingered Bass و Trumpet در نظر گرفته شده است.

 

On Noise

هنگامی که در سازهای Trumpet و Flugelhorn کلیدها را فشار می‌دهند تا هوا در لوله‌های مختلف حرکت کند و تولید نت صورت گیرد، صدایی ایجاد می‌شود که ناشی از فشردن این کلیدهاست.

 

Amp Noise

این پارامتر میزان نویزِ آمپلی فایر گیتار باس را مشخص می‌کند.

 

String Noise

این پارامتر، دقیقا مانند String Resonance موجود در پیانو عمل می‌کند؛ با این تفاوت که مخصوص صدای گیتار باس می‌باشد.

 

Key Noise

با استفاده از این ویژگی می‌توان صدای اضافی ایجاد شده توسط کلیدهای Saxophone را تنظیم نمود.

 

Polyphonic

این پارامتر هنگام تکنوازی با صداهای Flute, Violin, Saxophone, Trumpet و Accordion به کار می‌آید. به این صورت که بخشی به صدا اضافه می‌کند تا به تکنوازی بُعد ببخشد. این پارامتر در حالت‌های زیر قابل تنظیم است.

 

شماره

حالت

توضیحات

1

Low

بخش اضافه شده، بم‌ترین نت را می‌نوازد.

2

High

بخش اضافه شده، زیرترین نت را می‌نوازد.

3

Last

بخش اضافه شده، آخرین نت نواخته شده را می‌نوازد.

4

Poly

بخش اضافه شده، به صورت چند صدایی نت‌های نواخته شده را می‌نوازد.

 

ATTACK/HOLD/DECAY/SUSTAIN/RELEASE

مدت زمان بین نواخته شدن نت و فعال شدن فیلتر Attack، مدت زمانی که طول می‌کشد تا حجم صدا به میزان مشخصی کمتر از حجم صدای اولیه گردد Decay، ماندگاری نُت یا مدت زمانی که صدای نت از بین می‌رود Sustain، مدت زمان رها شدن نت تا محو شدن کامل آن Release و مدت زمانی که طول می‌کشد تا نت از Attack رها شده و شروع به Decay کند را Hold می‌نامند. این 5 پارامتر برای صدای سازهای ارکسترال نظیر Brass, Strings, Pad, Choir و Synth در نظر گرفته شده است.

 

RIDE

درصدای Ac.Bass&Ride می‌توان حجم صدای سنج را تنظیم کرد. این قابلیت در این پیانو توسط گزینه‌ی Ride تنظیم می‌شود.

 

KEY CLICK

در ساز ارگان به هنگام نواختن کلاویه‌ها، صدای برخورد کلاویه‌ها با صفحه کلید شنیده می‌شود. این پارامتر، میزان این صدا را مشخص می‌کند.

 

Blow

با استفاده از این پارامتر می‌توان حجم بادِ ورودی در سازهای بادی را مشخص نمود.

 

Pluk

با استفاده از این ویژگی می‌توان میزان قدرت و عمق Double Pedal صدای درام را مشخص نمود.

 

تمامی ویژگی‌های گفته شده در بالا را می‌توان از بازه‌ی 64- تا 63+ ویرایش کرد. برای انتخاب و ویرایش هر یک از گزینه‌های گفته شده در بالا، در پایین صفحه‌ی نمایش، در زیر نوشته‌ی T2L کلیدی وجود دارد. آن را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما یکی از پارامترها را انتخاب و  تغییرات لازم را انجام دهید.

 

Tonewheel Parameters

14 پارامتر گفته شده در زیر، مخصوص صدای اُرگان می‌باشد.

 

Perc. Manual

با استفاده از این ویژگی می‌توان مشخص نمود که هارمونی ملودی نواخته شده به صدای اصلی، صدای دست چپ در Split یا لایه‌ی دوم در Layer اضافه شود.

 

Volume

با استفاده از این ویژگی می‌توان حجم صدای Tonewheel‌ها را تنظیم نمود.

 

Leakage

در ارگان‌های الکترومکانیکی، بعضی مواقع سیگنال تولید شده توسط دو ToneWheel مجاور، موجب بر هم نهی سیگنال‌ها می‌گردد و باعث می‌شود که پیکاپ مربوط به هر ToneWheel صدای ToneWheel دیگر را به صورت اغراق آمیز دریافت کند. در اصل این نویز نوعی ضعف تلقی می‌شود اما به هر حال با صدای ارگان‌ها عجین شده است. می‌توان با این پارامتر میزان این نویز را در 127 سطح تنظیم کرد.

 

Click On / Click Off

در بعضی از ارگان‌های الکترومکانیکی، عمل فشردن یا رها سازی کلیدها با صدا همراه است. این صدا نوعی نقص در صدای ارگان به حساب می‌آمد اما به مرور به خصوصیتی از صدای این ارگان‌ها تبدیل شد. با این پارامتر می‌توان میزان این صداها را به صورت جداگانه برای فشردن یا رها سازی در 127 سطح تنظیم کرد.

 

Ham Noise

صدای ارگان‌های الکترومکانیکی توسط پیکاپ تولید می‌شود پس نویز Ham در صدای آن‌ها اجتناب ناپذیر است. میزان این نویز در 127 سطح قابل تنظیم است.

   

Expression Min

با این گزینه می‌توان کم‌ترین میزان فشردن پدال را تنظیم کرد که در این صورت برای مقادیر کمتر از آن، پدال رها شده در نظر گرفته می‌شود.

 

Express. Tone

هنگامی که صدا در حال کم شدن است، فرکانس‌های بالا و پایین به سختی شنیده می‌شوند. با روشن کردن این پارامتر می‌توان هنگام کاهش حجم صدا باعث شد که حجم صداهای بم کم‌تر از صداهای زیر و میانی تضعیف شوند.

 

Brilliance

با استفاده از این ویژگی می‌توان وضوح صدای ارگ را هنگامی که Pipe Organ انتخاب شده است را تنظیم نمود.

 

Rotary Parameters

افکتِ چرخش صدا نیز نامیده می‌‌شود که صدای دو بلندگوی در حال دوران (چرخش) را شبیه سازی می‌‌کند. Rotary noise هنگامی ایجاد می‌شود که موتورهای مکانیکیِ چرخاننده بلندگوها حرکت می‌کنند.

 

Horn Slow RMP & Fast RMP

 این پارامترها سرعت چرخش بلندگوهای زیر را در حالت سریع و آرام تغییر می‌دهند.

 

شماره

حالت

بازه‌ی تغییرات

1

Horn Slow RPM

100 ~ 20

2

Horn Fast RPM

500 ~300

 

Horn Ramp Up/Down

 این پارامترها زمان مورد نیاز برای تغییر سرعت بلندگوهای زیر از آرام به سریع و بالعکس را تعیین می‌کند.

 

شماره

حالت

بازه‌ی تغییرات

1

Horn RampUp

15 ~ 0.2 ثانیه

2

Horn Ramp Down

15 ~ 0.2 ثانیه

 

Bass Slow RMP & Fast RMP

 این پارامترها سرعت چرخش بلندگوهای بم را در حالت سریع و آرام تغییر می‌دهند.

 

شماره

حالت

بازه‌ی تغییرات

1

Bass Slow RPM

100 ~ 20

2

Bass Fast RPM

500 ~300

 

Bass Ramp Up/Down 

این پارامترها زمان مورد نیاز برای تغییر سرعت بلندگوهای بم از آرام به سریع و بالعکس را تعیین می‌کند.

 

شماره

حالت

بازه‌ی تغییرات

1

Bass RampUp

15 ~ 0.2 ثانیه

2

Bass Ramp Dw

15 ~ 0.2 ثانیه

 

Velocity Keyboard

در این پیانو می‌توان از طریق تنظیمات مربوط به T2L مشخص کرد که برای هر صدا، چه مقدار حساسیت تاچ را دریافت و بر اساس آن، صداها از بلندگو پخش شوند.

 

تمامی ویژگی‌های گفته شده در بالا را می‌توان ویرایش کرد. برای انتخاب و ویرایش هر یک از گزینه‌های گفته شده در بالا، در پایین صفحه‌ی نمایش، در زیر نوشته‌ی T2L کلیدی وجود دارد. آن را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما یکی از پارامترها را انتخاب و  تغییرات لازم را انجام دهید.

 

انتخاب صدا

در این پیانو 80 صدای پیانو و ارکسترال و 100 صدای اُرگان وجود دارد. علاوه بر این تعداد صدا، می‌توان 20 صدای دیگر به حافظه‌ی داخلی این پیانو اضافه کرد. همچنین با اتصال USB به این پیانو می‌توان صداهای دانلود شده از وبسایت این شرکت را با فرمت Dxs و یا هر بانک صدای دیگر با فرمت SF2 را بارگذاری کرد.

 

برای انتخاب صدای مورد نظر، ابتدا کلید Sound و سپس یکی از کلیدهای مربوط به انتخاب صدا را بفشارید. همچنین با استفاده از کلیدهای بالا و پایین، می‌توان در گروه صدای فعلی به صدای قبلی و یا بعدی منتقل شد. این کار توسط کلیدهای 0 تا 9 نیز صورت می‌گیرد. با فشردن دو کلید Grand Piano Mode می‌توان به صدای پیانوی آکوستیک بازگشت. برای بارگذاری صداهای موجود در USB، پس از وصل کردن فلش به پیانو، کلید Menu را فشرده و با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما گزینه‌ی Sound Library را انتخاب کرده و کلید سمت راست را بفشارید. سپس کلید User و در انتها گزینه‌ی Import All را انتخاب کنید تا صداها به قسمت User منتقل شوند.

 

ویژگی ها

SPLIT

این قابلیت، امکان انتخاب محل تقسیم صفحه کلید برای استفاده از دو صدای مختلف در هر قسمت را فراهم می‌‌آورد.

 

 

برای فعال سازی این ویژگی کلید Split را بفشارید. دو صدای انتخاب شده با نام‌های Main و Lower بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده می‌شوند که با استفاده از کلیدهای بالا و پایین می‌توان یکی از دو صدا را انتخاب و با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما، می‌توان صدای هر یک از لایه‌ها را تغییر داد. برای تعیین اکتاو هریک از بخش‌های صدا، از کلید Octave استفاده کنید. همچنین با فشردن دو کلید Split و Layer می‌توان همزمان از دو قابلیت Dual و Split استفاده کرد. برای تغییر نقطه‌ی تقسیم، کلید Split را نگه داشته تا وارد گزینه‌ی Split Point شوید. سپس با استفاده از دو کلید چپ و راست، محل تقسیم شدن کلاویه‌ها را از F1 تا C#7 مشخص کنید. با استفاده از دو کلید Mute در بخش‌های Master EQ و MIDI، به ترتیب می‌توان صدای دست راست و چپ در Split را غیرفعال کرد. همچنین با استفاده از پیچ‌های Level می‌توان حجم صدای هر بخش را به شکل Real Time تنظیم نمود.

 

DUAL

Dual یا همان دو صدایی، امکان ترکیب دو صدای مختلف را فراهم می‌آورد. در این پیانو این ویژگی Layer نام دارد.

 

 

برای فعال سازی این ویژگی کلید Layer را بفشارید. دو صدای انتخاب شده با نام‌های Main و Coupled بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده می‌شوند که با استفاده از کلیدهای بالا و پایین می‌توان یکی از دو صدا را انتخاب و با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما، می‌توان صدای هر یک از لایه‌ها را تغییر داد. برای تعیین اکتاو هریک از بخش‌های صدا، از کلید Octave استفاده کنید. با استفاده از دو کلید Mute در بخش‌های Master EQ و MIDI، به ترتیب می‌توان صدای لایه‌ی اول و دوم در Layer را غیرفعال کرد. همچنین با استفاده از پیچ‌های Level می‌توان حجم صدای هر بخش را به شکل Real Time تنظیم نمود.

 

Pedal

در یک ارگ کلیسایی، علاوه بر کلاویه ها، پدالهای زیادی در زیر پای نوازنده قرار دارد که با فشردن هرکدام، ملودی هایی نواخته می‌شود. تا زمانی که نوازنده پدال را نگه داشته باشد، هوا به داخل لوله‌ها فرستاده می‌شود و ملودی‌ها شنیده می‌شود. با استفاده از یک MIDI PEDAL BOARD مخصوص ارگ، می‌توان این خصیصه را در این پیانو شبیه سازی کرد. همچنین با استفاده از کلید Pedal می‌توان در صورت نبود پدال، کلاویه‌های این پیانو را مانند حالت Split به دوبخش تقسیم کرد که در این حالت، صدای دست چپ مانند حالت پدال‌های ارگان می‌شود.  از ویژگی‌های بارز این پیانو می‌توان به Pedal Bass و Pedal Doublbs اشاره کرد. این دو مدل صدای پدال، برای نوازندگی سرعتی کاربرد دارند.

 

ابتدا کلید Pedal را بفشارید. با استفاده از اسلایدرهای موجود در این پیانو می‌توان تنظیمات مربوط به هر بخش صدا را انجام داد. همچنین در این پیانو می‌توان از Layer و Split و Pedal Part همزمان استفاده نمود. برای این ویژگی کافیست کلید Lower را نگه داشته تا بر روی صفحه ی نمایش Split Mode نشان داده شود. سپس نقطه ی تقسیم را مشخص کنید. برای تنظیم طنین و یا حجم صدا با استفاده از اسلایدر‌ها (در صدای ارگان) ابتدا کلید Mixer را بفشارید تا اسلایدرها برای تنظیم طنین و حجم صدا انتخاب شوند.

 

انتخاب انواع ارگ

پیانوی دیجیتال S9 یک شبیه ساز ارگ نیز می‌باشد که بسیاری از ارگ‌های معروف دنیا را شبیه سازی می‌کند. در جدول زیر به آنها اشاره شده است.

 

شماره

نوع

1

TW1

2

TW2

3

FARF

4

VX

5

PIPE

6

USER1

7

USER2

 

با فشردن کلید Organ می‌توان هر یک از صداهای جدول بالا را انتخاب کرد. در بخش User1 و User2 می‌توان با دانلود صدای ارگان از سایت رسمی شرکت Dexibell به صداهای این دسته افزود. این بخش برای قسمتی می‌باشد که صداهای ارگان به صورت خام می‌باشند؛ با استفاده از کلید Organ در بخش صدا می‌توان صداهای از پیش تعیین شده و ویرایش شده داخل پیانو را استفاده نمود. در صورت انتخاب با هر یک از روش‌های گفته شده، می‌توان با اسلایدرهای موجود تمامی ویرایش‌های لازم برای تنظیم صدای ارگان را انجام داد. در صورت فعال بودن Pedal Part و یا Split و Layer می‌توان با فشردن هر یک از کلیدها، مشخص کرد که جابجایی اسلایدرها در کدام بخش از صدا تاثیر داشته باشد.

 

با فشردن کلید Morphing می‌توان مشخص کرد که در صورت انتخاب هر یک از صداهای ارگانِ پیش فرض، اسلایدرها به شکل خودکار جابجا شده و تغییرات را در همان لحظه انجام دهند. می‌توان تنظیم نمود که حرکت این اسلایدرها به سریع‌ترین و یا آرام‌ترین شکل ممکن صورت گیرد. همچنین در همان لیست تنظیمات Morphing می‌توان مشخص کرد (در صورت انتخاب Manual) که تغییرات اسلایدرها همزمان با یکدیگر با پدال Expression صورت گیرد. یعنی در صورت فشردن پدال Expression تمامی اسلایدرها به یک اندازه جابجا شوند.

 

افکت مخصوص ارگان

در این پیانو می‌توان به صدای ارگان، افکت هایی مختص به خودشان را اضافه نمود.

 

Vibrato / Chorus

شماره

نوع افکت

توضیحات

1

V1,C1

کمترین میزان این دو افکت با صدا ترکیب شود

2

V2,C2

متوسط میزان این دو افکت با صدا ترکیب شود

3

V3,C3

بیشترین میزان این دو افکت با صدا ترکیب شود

4

Tremulant 1~6

این افکت مخصوص صدای ارگ کلیسایی بوده که نوسان دامنه و کوک صدا را مشخص می‌کند. شدت این افکت تولید Tremolo و Vibrato می‌کند.

Overdrive

شماره

پارامترها

بازه

1

Drive

100~1

2

Tone

100~1

3

Level

100~1

4

EQ Low Freq

80-400hz

5

EQ Low Gain

12db ~ 0 ~ +12db-

6

EQ High Freq

800~8khz

7

EQ High Gain

12db ~ 0 ~ +12db-

Percussion

شماره

کلیدها

توضیحات

1

3rd, 2nd

اضافه کردن هارمونی درجه پنجم و یا اکتاو بالاتر

2

Fast, Slow

سرعت ترکیب شدن هارمونی با صدای اصلی

3

Soft, Normal

تعیین کننده جنس صدای هارمونی

4

On

با استفاده از این کلید می‌توان این ویژگی را فعال نمود.

Rotary

شماره

کلیدها

توضیحات

1

On

با استفاده از این کلید می‌توان این ویژگی را فعال نمود.

2

Fast / Slow

تعیین کننده سرعت چرخش بلندگوها

3

Brake

تعیین کننده‌ حالت متوقف شدن بلندگوها

 

برای اضافه کردن هریک از افکت‌های بالا، هریک از کلیدهای مشخص شده در بخش ارگان را بفشارید تا این ویژگی‌ها فعال شوند.

 

اسلایدرها

در این پیانو با استفاده از 9 اسلایدر موجود در سمت چپ پیانو، می‌توان برای صداهای گروه Organ، پارامترهای جدول‌های زیر را تنظیم و ویرایش نمود. با توجه به نوع اُرگ انتخاب شده تمامی تنظیمات قابل دسترسی هستند. به عنوان مثال در صورت انتخاب Pipe Organ می‌توان با استفاده از این 9 اسلایدر، طول لوله‌های اُرگ کلیسایی (Cathedral) و در صورت انتخاب Hammond Organ می‌توان Tone Wheel‌های این اُرگ را ویرایش نمود.

 

شماره

شماره‌ی لوله / Tone Wheel

بازه

1

16 فوت

(Min ~ Max (8~0

2

5 ⅓ فوت

(Min ~ Max (8~0

3

8 فوت

(Min ~ Max (8~0

4

4 فوت

(Min ~ Max (8~0

5

2 ⅔ فوت

(Min ~ Max (8~0

6

2 فوت

(Min ~ Max (8~0

7

1 ⅗ فوت

(Min ~ Max (8~0

8

1 ⅓ فوت

(Min ~ Max (8~0

9

1 فوت

(Min ~ Max (8~0

 

افکت ها

با استفاده از افکت‌های گفته شده در جدول زیر، می‌توان به صدا جلوه داد. با انتخاب گزینه‌ی Thru تمامی افکت‌ها غیرفعال می‌شود که اصطلاحاً به آن حالت Bypass گفته می‌شود.

 

افکت

پارامترهای قابل تغییر

بازه

Thru

-

-

EP Tremolo

Speed

0.1 ~ 12/5 (هرتز)

Intensity

100 ~ 0

Equalizer

Low Freq

400 ~ 80

Low Gain

12+ ~ 12-

High Freq

800 ~ 8k

HighGain

12+ ~ 12-

Mid1 Freq

200 ~ 4k

Mid1 Gain

12+ ~ 12-

Mid1 Q

12 ~ 0.5

Mid2 Freq

200 ~ 4k

Mid2 Gain

12+ ~ 12-

Mid2 Q

12 ~ 0.5

Vibrato

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Flanger

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96-%

Balance

100 ~ 0

PreDelay

100 ~ 0 (میلی ثانیه)

Phase

180 ~ 0 درجه

Chorus

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96-%

Balance

100 ~ 0

PreDelay

100 ~ 0 (میلی ثانیه)

Phase

180 ~ 0 درجه

Phaser

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96-%

Phase

180 ~ 0 درجه

Reverb

Level

127 ~ 0

Damping

127 ~ 0

Room Size

127 ~ 0

Width

127 ~ 0

PreDelay

120 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 0

Cross Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 10

Triple Tap Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay C

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Level L

100 ~ 0

Level R

100 ~ 0

Level C

100 ~ 0

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 0

Rotary

Speed

Slow, Fast

Brake

Off, On

Vibrato Sw

Off, On

Vibrato Type

V1, V2, V3, C1, C2, C3

Tremolo

Speed

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Tremolo Pan

Speed

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Phase

180 ~ 0 درجه

OverDrive

Drive

100 ~ 1

Tone

100 ~ 10K

Level

100 ~ 0

Low Freq

400 ~ 80

Low Gain

12+ ~ 12-

High Freq

800 ~ 8K

High Gain

12+ ~ 12-

Wah- Wah

Mode

Auto, Manual, Envelope

Manual

0 ~ 127

Filter

Low PAss, High Pass, Band Pass, Peak

Low Freq

100Hz ~ 10KHz

High Freq

100Hz ~ 10KHz

Low Q

0.5 ~ 10

High Q

0.5 ~ 10

LFO Rate

0.1hz ~ 12.5Hz

LFO Curve

Linear, Quadratic

Balance

0 ~ 100

Env Threshold

-40db ~ 0db

Env Attack

0ms ~ 250ms

Env Release

0ms ~ 1000ms

Cut Filter

Manual

0 ~ 127

Slope

12db/Octave, 24db/Octave

Type

Low, High, Band, Peak

Low Freq

100Hz ~ 10KHz

High Freq

100Hz ~ 10KHz

Low Q

0.5 ~ 10

High Q

0.5 ~ 10

Compressor

Threshold

-40db ~ 0db

Ratio

1:1 ~ INF:1

Knee Width

0 ~ 1

Attack Time

0ms ~ 250ms

Release Time

0ms ~ 1000ms

Makeup

-24db ~ +24db

Stereo Link

Off, On

 

کلید Effects را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، صدای مورد نظر (صدای اصلی ، صدای دست چپ و یا راست در Split و صدای لایه‌ی اول یا دوم در Dual) را برای اعمال هریک از افکت‌های بالا انتخاب کنید. با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما در هر افکت، می‌توان پارامترهای مورد نظر برای افکت‌ها را در بازه‌ای مشخص تغییر داد. همچنین برای تعیین Reverb در زیر صفحه‌ی نمایش سمت چپ، کلیدی که زیر نوشته‌ی Reverb قرار دارد را بفشارید تا سریعا به طنین دسترسی داشته باشید. با استفاده از دو پیچ موجود در سمت چپ این پیانو نیز، می‌توان عمق تاثیرگذاری افکت بر روی صدا را به شکل Real Time تنظیم نمود. همچنین با استفاده از 5 اسلایدر سمت چپ، میزان ترکیب Reverb در ارگ، صدای خروجی از پدال، صدای دست چپ در Split, صدای لایه اول و صدای لایه‌ی دوم در Layer را مشخص نمود. با استفاده از 4 اسلایدر سمت راست می‌توان در Mixer و MIDI Control و EQ تنظیمات مورد نظر بر صدا را (در حالتی که صدای ارگ انتخاب نشده باشد) ویرایش کرد.

 

After Touch

این ویژگی این امکان را فراهم می‌آورد که پس از نواختن نت و نگه داشتن کلاویه، بتوان با ایجاد تغییر فشار بر روی کلاویه، تغییراتی در صدا (همچون اضافه کردن افکت، تغییر دادن کوک در لحظه و….) ایجاد کرد. این قابلیت در این تکنولوژی فقط بر روی تک نت‌ (Monophonic) اعمال می‌شود.

 

با فشردن کلید After Touch این قابلیت فعال می‌شود. از طریق منوی تنظیمات می‌توان میزان تاثیرگذاری این ویژگی را تعیین و مشخص نمود.

 

 

TRANSPOSE (انتقال)

در این پیانو می‌توان کلاویه‌ها را تا یک اکتاو به بالا و یا پایین منتقل کرد.

 

کلید را فشرده و با استفاده از کلیدهای سمت چپ و راست بخش جهت نما، کلاویه‌ها را تا یک اکتاو به بالا و یا پایین منتقل کنید.

 

OCTAVE

با استفاده از این ویژگی می‌توان اکتاو بخش‌های چپ و راست در Split و صدای لایه‌های اول و دوم در Dual را تعیین نمود.

 

برای استفاده از این ویژگی، در زیر صفحه‌ی نمایش کلیدی که زیر گزینه‌ی Settings قرار دارد را بفشارید. با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما از منوی تنظیمات گزینه‌ی اکتاو را انتخاب کرده و با کلیدهای چپ و راست تا 4 اکتاو صدای پیانو را تغییر دهید.

 

CHORD ENHANCER

این قابلیت کمک می‌کند تا به صورت خودکار، نت‌های هارمونی آکوردهای گرفته شده نواخته شوند. این قابلیت هنگامی که صداهای String, Choir و یا Pad فعال باشند قابل اعمال است.

 

برای فعال سازی این قابلیت، کلید Chord Enhancer را بفشارید. در صورتی که تمایل داشته باشید تا آکورد نواخته شده ثابت پخش شود و به سرعت در دیگر اکتاوهای پیانو نواخته شود، کلید Chord Freeze را بفشارید.

 

TOUCH SENSITIVITY

در این پیانو 7 حالت حساسیت تاچ و یک حالت ثابت قرار داده شده است.

 

شماره

گزینه

0

(Fixed (1 ~ 127

1

++ Light

2

+ Light

3

Light

4

Normal

5

Heavy

6

+ Heavy

7

++ Heavy

 

کلید Menu را فشرده تا وارد لیست تنظیمات کلی پیانو شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما گزینه‌ی Touch را انتخاب کرده و یکی از حالات بالا را برای نوازندگی انتخاب کنید.

 

آهنگ ها

این پیانو می‌تواند آهنگ‌های با فرمت MP3، AiFF و Wav را با هر وضوحی پخش کند.

 

ابتدا کلید Song را فشرده تا این ویژگی فعال شود. سپس برای بارگذاری لیست آهنگ ها، کلید Song List را بفشارید و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، آهنگ مورد نظر خود را انتخاب و کلید Select را بفشارید. با استفاده از کلید Play/Pause می‌توان آهنگ‌ها را پخش و یا متوقف نمود. همچنین برای تغییر حجم صدای پخش آهنگ، حالت تکرار و زمان بندی کلید Song را نگه داشته تا وارد لیست تنظیمات پخش آهنگ شوید و از آنجا تغییرات مورد نظر را اعمال کنید. برای پخش آهنگ از داخل USB، پس از اتصال فلش به پیانو، وارد لیست USB شده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما آهنگ مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را پخش کنید. برای پخش آهنگ‌های دمو نیز دو کلید Song و Play/Stop را همزمان فشرده تا لیست آهنگ‌های دمو بر روی صفحه‌ی نمایش، نمایان شود. سپس مانند آموزش گفته شده در بالا، آهنگ‌های مورد نظر خود را پخش کنید. با استفاده از پیچ Level در بخش آهنگ‌ها، می‌توان حجم صدای خروجی از پیانو را در حین پخش آهنگ به صورت Real Time تنظیم نمود.

 

نرم افزار‌های سازگار

با استفاده از دو برنامه‌ی X-MURE و VIVO EDITOR می‌توان تغییرات صدا، انتخاب ریتم برای همنوازی، پخش آهنگ و دیگر تنظیمات مربوط به این پیانو را انجام داد.

 

BLUETOOTH

این پیانو، قابلیت اتصال با بلوتوث به دستگاهِ هوشمند، جهت پخشِ موزیک مورد نظر و همنوازی با آن را دارا می‌باشد. نوازنده می‌تواند با استفاده از نرم افزارهایی مانند X-MURE و VIVO EDIT از این قابلیت استفاده کند. همچنین برای پخش فایل‌های صوتی و انتقال هرچه سریع‌تر اطلاعات MIDI از تکنولوژی Bluetooth Version 3.0 استفاده شده است.

 

MASTER EQUALIZER

این پیانو دارای 3 باند اکولایزر است که به وسیله‌ی اسلایدرهای موجود قابل تنظیم هستند.

 

شماره

پارامتر

بازه تغییرات

1

High Gain

12+ ~ 12-

2

High Freq

400 ~ 10K

3

Mid Freq

200 ~ 8k

4

Mid Gain

12+ ~ 12-

5

Mid Q

0.5~12

6

Low Gain

12+ ~ 12-

7

LOQ Freq

600 ~ 40

 

کلید Master EQ را فشرده تا وارد لیست تنظیمات شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما تغییرات لازم را انجام دهید. همچنین می‌توانید از اکولایزر‌های پیش فرض برای تنظیمات سریع استفاده کنید. اینکار به شکل Real Time نیز صورت می‌گیرد. کافیست پس از فشردن کلید Master EQ از 4 پیچِ موجود در بخش Controls استفاده نمایید.  به عنوان مثال با فشردن کلید Mute در این بخش، می‌توان خروجی صدای اکولایز شده را متوقف نمود و صدا به شکل ساده (Flat) شنیده شود.

 

TEMPERAMENT (سیستم کوک)

در موسیقی چندین سیستم کوک وجود دارد که می‌توان با انتخاب یکی از گزینه‌های جدول زیر، هر کدام از این سیستم‌ها را اعمال کرد.

 

شماره

گزینه

شماره

گزینه

1

Equal

6

Just Major

2

Equal Stretch

7

Kirnberger 3

3

Vivo Stretch

8

Werkmeister 3

4

Vallotti

9

Meantone

5

Pythagorean

10

User1, User2, User3

 

کلید Menu را فشرده و در بخش Tuning، گزینه‌ی Temperament را انتخاب کنید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، گام مورد نظر خود را انتخاب کنید. می‌توان با فشردن کلید Edit هریک از سیستم‌های کوک را ویرایش کرد و در User2 ،User1 یا User3 ذخیره نمود.

 

TUNING (کوک)

برخلاف پیانوهای آکوستیک، پیانوهای دیجیتال نیازی به کوک کردن ندارند اما برای همنوازی با سایر سازها، قابلیت تغییر کوک به روی آنها قرار داده شده است. این قابلیت به این دلیل در نظر گرفته شده که کوک در دستگاه‌های دیجیتال بدون نقص است اما در سازهای دیگر این چنین نیست. در این پیانو می‌توان کوک را از 415.4 Hz الی 466.1Hz به صورت یک دهم هرتز، یک دهم هرتز تغییر داد.

 

کلید Menu را فشرده و گزینه‌ی Tuning را انتخاب کنید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما می‌توان کوک را از 415.4 هرتز تا 466.1 هرتز به اندازه‌ی 0.1 هرتز تغییر داد.

 

RECORDING (قابلیت ضبط)

در این پیانو تنها با فرمت Wav می‌توان آهنگ ضبط نمود. وضوح ضبط در این پیانو 32Bit Stereo 48KHz می‌باشد.

 

قبل از شروع ضبط، ابتدا USB را به پیانو وصل کنید. با فشردن کلید Record عملیات ضبط آغاز می‌شود و با فشردن همین کلید نیز، می‌توان ضبط آهنگ را متوقف نمود. آهنگ‌های ضبط شده به صورت خودکار در حافظه‌ی خارجی ذخیره می‌شوند. برای پخشِ آهنگ ضبط شده، پس از متوقف کردن عملیات ضبط، کلید Play/Pause را بفشارید.

برای ضبط بر روی ترک ضبط شده (Overdubbing) پس از بارگذاری آهنگ از داخل USB، کلید ضبط را فشرده و سپس کلید Play/Pause را بفشارید تا آهنگ پخش و همزمان عملیات ضبط بر روی آن آغاز شود.

 

HALF PEDAL (نیم پدال)

در پیانوهای آکوستیک با نگه داشتن پدال SUSTAIN دمپرها از روی سیم‌ها بلند شده و سیم‌ها آزاد می‌شوند.این عمل موجب افزایش SUSTAIN  نت‌هامی‌شود. میزان فشار دمپرها بر سیم‌ها با مقدار SUSTAIN رابطه‌ی عکس دارد.یعنی اگر پدال را در حالت نیمه نگه دارید SUSTAIN نت‌ها به مقدار کمتری افزایش میابد.این قابلیت در برخی پیانوهای دیجیتال شبیه سازی شده و فقط به وسیله‌ی پدالی که از این قابلیت پشتیبانی کند قابل اجراست.

 

USB TO HOST

امکان اتصال دستگاه به کامپیوتر، موبایل، تبلت و... برای انتقال اطلاعات و استفاده از نرم‌افزارها را فراهم می‌‌کند.

 

USB TO DEVICE

این قابلیت امکان اتصال فلش به صورت مستقیم برای ضبط کردن صدا یا انتقال اطلاعات را فراهم می‌‌آورد.

 

رابط کاربری

 

 

با استفاده از کلیدها و صفحه‌ی نمایش موجود در این پیانو، می‌توان تمامی تنظیمات را ویرایش و ذخیره نمود.

 

ورودی و خروجی

دو خروجی هدفون (1/4اینچی و 1/8اینچی)، دو خروجی صدا (L/Mono و R)، سه ورودی پدال (Damper, Foot, Expression)، ورودی AUX، سه ورودی Thru, In و Out برای MIDI (ورودی پدال MIDI برای ارگان)، ورودی Adaptor، ورودی USB و یک درگاه اتصال به کامپیوتر در این پیانو قرار داده شده است.

 

بازگشت به تنظیمات کارخانه

کلید Menu را بفشارید و گزینه‌ی Factory Reset را انتخاب کنید. با فشردن کلید Yes تمامی تنظیمات این پیانو به حالت اولیه‌ی خود باز می‌گردند.

 

AUDIO INPUT LEVEL

با استفاده از این گزینه می‌توان میزان حجم صدای ورودی به این پیانو را تنظیم نمود. این ویژگی زمانی کاربرد دارد که تلفن همراه و یا رایانه‌ای از طریق کابل AUX به پیانو متصل باشد.

 

کلید Menu را فشرده تا وارد لیست تنظیمات کلی پیانو شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما گزینه‌ی Audio Input را انتخاب کرده و تغییرات لازم را انجام دهید.

 

ذخیره اطلاعات

تنظیمات و ویرایش‌های انجام شده در این پیانو را می‌توان هم در حافظه‌ی داخلی و هم در حافظه‌ی خارجی ذخیره نمود. در این پیانو می‌توان تا 81 تنظیمات مختلف را ذخیره نمود.

 

پس از ویرایش تنظیمات کلید Write/Memory را فشرده تا لیست ذخیره اطلاعات بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده شود. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، محل ذخیره اطلاعات را انتخاب و کلید Save را بفشارید. همچنین با استفاده از کلیدهای 0 تا 9 که در زیر کلیدهای انتخاب صدا قرار دارند، تنظیمات را بارگذاری کرد و از آن‌ها استفاده کرد.

برای ذخیره کردن اطلاعات بر روی USB، پس از وصل کردن فلش به پیانو، ابتدا کلید Write/ Memory و سپس کلید USB را بفشارید. اطلاعات ذخیره شده بر روی فلش با فرمت riff. ذخیره می‌شوند.

 

ASSIGN KEYS 1 & 2

با استفاده از دو کلید موجود در این بخش می‌توان تنظیماتی که بر روی صدا و یا آهنگ‌ها اعمال می‌شود را ذخیره نمود و با فشردن یکی از دو کلید، همان تنظیمات را بر روی دیگر صداها یا آهنگ‌ها اعمال کرد.

 

MIDI ZONE PROGRAM

کلاویه‌های پیانوی دیجیتال S7 را می‌توان با استفاده از منبع MIDI، به چهار بخش تقسیم کرد و برای هرکدام کانال جداگانه برای صداسازی مشخص نمود. در جدول زیر، تنظیماتی را که از طریق پیانو می‌توان بر روی منبع MIDI انجام داد مشخص شده است.

 

شماره

پارامتر

بازه

1

Switch

Off, ON

2

Channel

1 ~ 16

3

Octave

4+ ~ 4-

4

Transpose

12+ ~ 12-

5

Note Low

C1 ~ G9

6

High Note

C1 ~ G9

7

CC00

127 ~ 0

8

CC32

127 ~ 0

9

PC

128 ~ 1

10

Level

127 ~ 0

11

PanPot

63+ ~ 64-

12

PC Send

Off, On

13

Bender

Off, On

14

Modulation

Off, On

15

Foot Switch

Off, On

16

Damper

Off, On

17

Expression

Off, On

 

کلید Zone را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، وارد گزینه‌های Zone 1 تا Zone 4 شده و هریک از پارامترهای مشخص شده در جدول بالا را ویرایش کنید. همچنین با استفاده از پیچ‌های موجود در بخش Control و کلید To MIDI نیز می‌توان به صورت Real Time تنظیمات Midi را انجام داد. به عنوان مثال با فشردن کلید Mute در این بخش، می‌توان خروجی اطلاعات را متوقف نمود. با استفاده از چهار اسلایدر موجود در بخش تنظیمات Tonewheel ها، می‌توان تنظیمات هریک از چهار Zone را ویرایش کرد.

 

Global

از طریق لیست Global می‌توان تنظیمات جدول زیر را ویرایش کرد.

 

شماره

پارامتر

بازه تغییرات

1

Auto Off

Off, 5min ~ 4hrs

2

Switch

Global, Memory

3

Pedal

Global, Memory

4

Motor Slider

Off, On

5

Wheel

Global, Memory

 

کلید Menu را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، هریک از گزینه‌های بالا را انتخاب کرده و سپس ویرایش کنید.

 

Control Button

تنظیمات جدول زیر، برای هر دو پیچ و اسلایدرها و پدال‌ها می‌باشد که از طریق Control Menu برای هر بخش قابل تنظیم و تعیین هستند.

 

پدال دمپر

شماره

بخش تاثیرگذار

بازه تغییرات

1

Main Sound

On, Off

2

Coupled Sound

On, Off

3

Lower Sound

On, Off

4

Pedal Sound

On, Off

ورودی پدال 1 و 2

شماره

بخش تاثیرگذار

بازه تغییرات/ تابع

1

Function

Off, sostenuto, Soft, Damper, FXA On-Off, FXB On-Off, Mem Prev, Mem Next, Rotary On-Off, Rotary S-F, Perc On-Off, VibCho On-Off, Drive On-Off, Morph On-Off, Part On-Off, Xmure, TW Norm-Soft

2

Main

On, Off

3

Coupled

On, Off

4

Lower

On, Off

5

Pedal

On, Off

Wheel 1

شماره

بخش تاثیرگذار

بازه تغییرات/ تابع

1

Function

Pitch

2

Pitch

0 ~ +24

3

Main

On, Off

4

Coupled

On, Off

5

Lower

On, Off

6

Pedal

On, Off

Wheel 2

شماره

بخش تاثیرگذار

بازه تغییرات/ تابع

1

Function

Modulation, Expression, FX Manual

2

Main

On, Off

3

Coupled

On, Off

4

Lower

On, Off

5

Pedal

On, Off

 

محتویات بسته

پیانو، آداپتور DYS624-120200W، دفترچه راهنما

پیانو دیجیتال Dexibell VIVO S9 بدون پایه و صندلی عرضه می‌گردد که در صورت تمایل می‌توان آن‌ها را بصورت جداگانه تهیه کرد.

 

مشخصات فنی

مشخصات ظاهری

ابعاد

طول

1,270mm

ارتفاع

130mm

عرض

354mm

وزن

20kg

رابط کاربری

کیبورد

تعداد کلاویه

88

تکنولوژی کیبورد

TP-400W

Touch Sensitivity

7 حالت + 1 حالت ثابت

پدال

Half Pedal (نیم پدال)

 

ورودی پدال

Damper, Expression Pedal, FootSwitch, MIDI Pedal Board

نمایشگر

نوع

Graphic LCD 128 x 64 dots Organic LED, high contrast type

زبان

انگلیسی

صداها

تکنولوژی صدا

T2L

Key Off Resonance

 

String Resonance

 

Damper Resonance

 

Damper Noises

 

NO Damper

 

Hammer Noise

 

Key Click

 (فقط برای صدای Organ)

Cabinet Resonance

 (فقط برای صدای E. Piano)

OFF-Noise

 (فقط برای صدای E. Piano)

Percussion

 (فقط برای صدای Vintage Organ)

Bell

 (فقط برای صدای الکتریک پیانو)

Growl

 (فقط برای صدای الکتریک پیانو)

Ride

 (فقط برای صدای Ac.Bass&Ride)

Polyphony (چندآوایی)

نامحدود

تعداد صداها

80 صدای پیش فرض + 100 صدای ارگ + 20 جای خالی (در حافظه داخلی) + امکان بارگذاری از USB به تعداد دلخواه

افکت ها

Reverb (طنین)

24 حالت

Master Equalizer

3 باند

DSP

17 حالت + 4 حالت برای ارگان

آهنگ‌ها

آهنگ‌های پیش فرض

 

Demo

 

قابلیت ضبط روی حافظه داخلی

 

قابلیت ضبط روی حافظه خارجی

فرمت ضبط

Wav

فرمت پخش

 Wav, Mp3, aiff

قابلیت‌ها

Dual/Layers

 

Split

 

دونوازی

 

Metronome  

 

Tempo (ضرب آهنگ)

 

Transpose (انتقال)

12+ ~ 0 ~ 12- نیم پرده

Tuning (کوک)

466.1 ~ 415.4 هرتز

Temperament

9 حالت + 3 جای خالی

Bluetooth

 

قابلیت خاموش شدن اتوماتیک

 

ورودی/خروجی

ورودی DC

 

ورودی MIDI

 

خروجی MIDI

 

MIDI Thru

 

هدفون

 2× (یک جک 1/4 اینچی و یک جک 1/8 اینچی)

خروجی Audio

 (L/Mono + R)

ورودی Aux

 (جک 1/8اینچی)

USB TO DEVICE

 

USB TO HOST

 

آمپلی فایر و بلندگو

آمپلی فایر

 

بلندگو

 

مصرف انرژی

مصرف انرژی

حداکثر 18 وات

لوازم جانبی همراه

صندلی

 

سایر لوازم همراه

دفترچه راهنما، آداپتور

 

قیمت

وضعیت

به‌زودی