پیانوی دیجیتال دِکسیبِل VIVO P7/VIVO P3

 

پیانوهای دیجیتال VIVO P3 و VIVO P7 از پیانوهای قابل حمل شرکت Dexibell، از سری Portable می‌باشند. این سری برخلاف سری Stage دارای بلندگو بوده و وزن کمتری نسبت به سری Home دارند. مانند سایر مدل‌های این شرکت با استفاده از دو برنامه‌ی X-MURE و VIVO EDIT که مخصوص سیستم عامل iOS طراحی شده، می‌توان تنظیمات این پیانوها را نه تنها از طریق درگاه USB، بلکه با استفاده  از تکنولوژی Bluetooth نیز ویرایش کرد. همچنین می‌توان با دانلود صداهای جدید از سایت این شرکت، به تعداد صداهای این پیانوها افزود و یا آن‌ها را جابجا کرد. تنها تفاوت این دو مدل تعداد کلاویه‌های آن‌ها است. مدل Vivo P7 دارای 88 و Vivo P3 دارای 73 کلاویه می‌باشد.

شرکت Dexibell به دلیل اینکه پیانوهای VIVO S3 ،VIVO P7 ،VIVO P3 و VIVO S7 را به صورت تک رنگ عرضه می‌کند، با تولید End Panel (قطعه‌ای رنگی که قابلیت اتصال به دو طرف پیانو را دارد) تنوع رنگی خاصی را برای این پیانوها ایجاد کرده است. نوازنده در صورت تمایل می‌تواند End Panel را به صورت جداگانه تهیه کند.  

 

 

تکنولوژی کیبورد

TP/100LR HAMMER ACTION

در پیانوی آکوستیک به علت اختلاف وزن کلاویه‌ها، ضخامت و کشش در سیم‌ها، برگشت هر کلاویه پس از برخورد چکش با سیم متفاوت است. در این تکنولوژی وزن کلاویه‌ها شبیه سازی شده اما اختلاف وزن آن‌ها شبیه سازی نشده و تمام کلاویه‌ها وزنی مشابه یکدیگر دارند ضمن اینکه در این مدل اتصالات و مدارهای الکتریکی نسبت به مدل‌های پایین‌تر Fatar بهبود یافته و از 3 سنسور جهت شبیه ‌سازی هرچه بهتر کلاویه‌های پیانوی آکوستیک استفاده شده است.

 

صدا

سیستم صدا (T2L (TRU 2 LIFE

 

نمونه‌های استفاده شده در این تکنولوژی صدا، دارای وضوح 24Bit و 48KHz می‌باشند که موجب بهبود 256 برابری داینامیک صدا نسبت به کیفیت 16Bit) CD و 44.1KHz) می‌شود.

 

Dexibell با استفاده از پردازنده‌ای 4 هسته‌ای توانسته تا 320 Oscillator (تولید کننده موج -در اینجا صدا-) را کنترل کند که این امر موجب دستیابی به 320 Polyphony در این دستگاه شده و علاوه بر آن Polyphony برای صدای پیانو نامحدود است.

 

نکته متمایز کننده این سیستم صدا استفاده از نمونه‌های بسیار طولانی از پیانو است که بین 3 تا 15 برابر بیشتر از سایر برندها است بطور مثال از سیم‌های بم پیانو نمونه‌های 15 ثانیه‌ای گرفته شده است. معمولا در سیستم‌های صدا محو شدن صدای نت‌ها را با کم کردن حجم صدا اعمال می‌کنند اما این نمونه‌های طولانی سبب شده که این محو شدن به صورت طبیعی و برگرفته از خود پیانو باشد.

 

 

(DIGITAL SIGNAL PROCESSOR (DSP

این تکنولوژی پردازنده‌ایست که برای ایجاد تغییرات در سیگنال به صورت دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گیرد و امکان ساخت اکثر افکت‌های مورد استفاده در موسیقی را فراهم می‌کند.

 

STRING RESONANCE

هنگامی که آکوردی روی پیانو گرفته شده است تا زمانی که نوازنده دست خود را روی کلاویه نگه دارد، دمپرها به روی سیم‌ها باز نمی‌گردند. این موضوع سبب می‌شود که با نواختن نت‌های دیگر، سیم‌های مربوط به این آکورد نیز رزونانس کنند. این قابلیت در این پیانو Sympathetic Resonance نام دارد.

 

DAMPER RESONANCE

هنگامی که پدال sustain گرفته شده، تمامی دمپرها از روی سیم‌ها بلند می‌شوند و به محض فشردن هر کلاویه تمامی سیم‌های مرتبط با نت نواخته شده رزونانس خواهند کرد.

 

DAMPER NOISES

هنگامی که قابلیت Damper Resonance فعال شود، صداهایی اضافی (نویز) ایجاد می‌شود که مستقیما مربوط به سیم پیانو نمی‌باشد (مانند صدای خود دمپر) که این حالت موجب نزدیک‌تر بودن صدا به پیانوی آکوستیک می‌شود.

 

CABINET RESONANCE

در این پیانو شبیه سازی صدای رزونانس بدنه برای صدای الکتریک پیانو صورت گرفته است.

 

NO DAMPER

در یک پیانوی آکوستیک، 18 کلاویه سمت راست (اکتاوهای زیر، در پیانوهای 88 کلاویه از G6 الی C8) به دلیل کوتاه بودن طول سیم ها، دمپر روی آن‌ها قرار ندارد. به دلیل نبود دمپر، این سیم‌ها همیشه در حال لرزش و تولید ارتعاش و رزونانس هستند.

 

KEY-OFF NOISE

هنگامی که قابلیت Key-Off Resonance فعال شود، صداهایی اضافی (نویز) ایجاد می‌شود که مستقیما مربوط به سیم پیانو نمی‌باشد (مانند صدای خود دمپر) که این حالت موجب نزدیک تر بودن صدا به پیانوی آکوستیک می‌شود.

 

HAMMER NOISE

هنگامی که چکش‌ها به سیم‌ها برخورد می‌کند، صداهای اضافی (نویز) نیز ایجاد می‌شود که حاصل حرکت و اصطکاک چکش‌ها می‌باشد. این شبیه سازی برای ایجاد حالتی طبیعی در این پیانو ایجاد شده است.

 

PERCUSSION

این خصیصه برای تقلید صدای کوبه‌ایِ Harp ،Xylophone و Marimba به الکتریک ارگان‌ها اضافه شده که در این پیانو، این حالت در Vintage Organ قابل استفاده است.

 

KEY CLICK

در ساز ارگان به هنگام نواختن کلاویه‌ها، صدای برخورد کلاویه‌ها با صفحه کلید شنیده می‌شود. این پارامتر، میزان این صدا را مشخص می‌کند.

 

BELL

تنظیم میزان زنگ دار بودن صدای الکتریک پیانو است. این افکت در دهه هفتاد مورد توجه قرار گرفت.

 

GROWL

این افکت در صدای E.piano در هنگام Attack، به صدا distortion اضافه می‌کند.

 

OFF-NOISE

در بسیاری از سازهای کلاویه ای مانند Harpsichord و Clavinet هنگام فشردن و رها کردن کلاویه ها، صداهایی اضافه ایجاد می‌شود. در این پیانو این ویژگی شبیه سازی شده و با نام Off-Noise برای صداهای Clavinet, Harpsy, Church Organ در نظر گرفته شده است.

 

RIDE

درصدای Ac.Bass&Ride می‌توان حجم صدای سنج را تنظیم کرد. این قابلیت در این پیانو توسط گزینه‌ی Ride تنظیم می‌شود.

 

ATTACK/ HOLD/ DECAY/ SUSTAIN/ RELEASE

مدت زمان بین نواخته شدن نت و فعال شدن فیلتر Attack، مدت زمانی که طول می‌کشد تا حجم صدا به میزان مشخصی کمتر از حجم صدای اولیه گردد Decay، ماندگاری نُت یا مدت زمانی که صدای نت از بین می‌رود Sustain، مدت زمان رها شدن نت تا محو شدن کامل آن Release و مدت زمانی که طول می‌کشد تا نت از Attack رها شده و شروع به Decay کند را Hold می‌نامند.

 

تمامی ویژگی‌های گفته شده در بالا را می‌توان از بازه‌ی 64- تا 63+ ویرایش کرد. برای انتخاب و ویرایش هر یک از گزینه‌های گفته شده در بالا، در پایین صفحه‌ی نمایش، در زیر نوشته‌ی T2L کلیدی وجود دارد. آن را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما یکی از پارامترها را انتخاب و  تغییرات لازم را انجام دهید.

 

انتخاب صدا

در این پیانو 80 صدا وجود دارد و می‌توان 20 صدای دیگر به حافظه‌ی داخلی این پیانو اضافه کرد. همچنین با اتصال USB به این پیانو می‌توان صداهای دانلود شده از وبسایت این شرکت را با فرمت Dxs و یا هر بانک صدای دیگر با فرمت SF2 را بارگذاری کرد.

 

برای انتخاب صدای مورد نظر، ابتدا کلید Sound و سپس یکی از کلیدهای مربوط به انتخاب صدا را بفشارید. همچنین با استفاده از کلیدهای بالا و پایین، می‌توان در گروه صدای فعلی به صدای قبلی و یا بعدی منتقل شد. این کار توسط کلیدهای 0 تا 9 نیز صورت می‌گیرد. با فشردن دو کلید Grand Piano Mode می‌توان به صدای پیانوی آکوستیک بازگشت. برای بارگذاری صداهای موجود در USB، پس از وصل کردن فلش به پیانو، کلید Menu را فشرده و با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما گزینه‌ی Sound Library را انتخاب کرده و کلید سمت راست را بفشارید. سپس کلید User و در انتها گزینه‌ی Import All را انتخاب کنید تا صداها به قسمت User منتقل شوند.

 

ویژگی‌ها

SPLIT

این قابلیت، امکان انتخاب محل تقسیم صفحه کلید برای استفاده از دو صدای مختلف در هر قسمت را فراهم می‌‌آورد.

 

 

برای فعال سازی این ویژگی کلید Split را بفشارید. دو صدای انتخاب شده با نام‌های Main و Coupled بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده می‌شوند که با استفاده از کلیدهای بالا و پایین می‌توان یکی از دو صدا را انتخاب و با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما، می‌توان صدای هر یک از لایه‌ها را تغییر داد. برای تعیین اکتاو هریک از بخش‌های صدا، از کلید Octave استفاده کنید. همچنین با فشردن دو کلید Split و LAyer می‌توان همزمان از دو قابلیت Dual و Split استفاده کرد. برای تغییر نقطه‌ی تقسیم، کلید Split را نگه داشته تا وارد گزینه‌ی Split Point شوید. سپس با استفاده از دو کلید چپ و راست، محل تقسیم شدن کلاویه‌ها را از F1 تا C#7 مشخص کنید.

با استفاده از دو کلید Mute در بخش‌های Master EQ و MIDI، به ترتیب می‌توان صدای دست راست و چپ در Split را غیرفعال کرد. همچنین با استفاده از پیچ‌های Level می‌توان حجم صدای هر بخش را به شکل Real Time تنظیم نمود.

 

DUAL

Dual یا همان دو صدایی، امکان ترکیب دو صدای مختلف را فراهم می‌آورد. در این پیانو این ویژگی Layer نام دارد.


 

برای فعال سازی این ویژگی کلید Layer را بفشارید. دو صدای انتخاب شده با نام‌های Main و Coupled بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده می‌شوند که با استفاده از کلیدهای بالا و پایین می‌توان یکی از دو صدا را انتخاب و با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما، می‌توان صدای هر یک از لایه‌ها را تغییر داد. برای تعیین اکتاو هریک از بخش‌های صدا، از کلید Octave استفاده کنید.

با استفاده از دو کلید Mute در بخش‌های Master EQ و MIDI، به ترتیب می‌توان صدای لایه‌ی اول و دوم در Layer را غیرفعال کرد. همچنین با استفاده از پیچ‌های Level می‌توان حجم صدای هر بخش را به شکل Real Time تنظیم نمود.

 

افکت ها

با استفاده از افکت‌های گفته شده در جدول زیر، می‌توان به صدا جلوه داد. با انتخاب گزینه‌ی Thru تمامی افکت‌ها غیرفعال می‌شود که اصطلاحاً به آن حالت Bypass گفته می‌شود.

 

افکت

پارامترهای قابل تغییر

بازه

Thru

-

-

EP Tremolo

Speed

0.1 ~ 12/5 (هرتز)

Intensity

100 ~ 0

Equalizer

Low Freq

400 ~ 80

Low Gain

12+ ~ 12-

High Freq

800 ~ 8k

HighGain

12+ ~ 12-

Mid1 Freq

200 ~ 4k

Mid1 Gain

12+ ~ 12-

Mid1 Q

12 ~ 0.5

Mid2 Freq

200 ~ 4k

Mid2 Gain

12+ ~ 12-

Mid2 Q

12 ~ 0.5

Vibrato

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Flanger

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96-%

Balance

100 ~ 0

PreDelay

100 ~ 0 (میلی ثانیه)

Phase

180 ~ 0 درجه

Chorus

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96-%

Balance

100 ~ 0

PreDelay

100 ~ 0 (میلی ثانیه)

Phase

180 ~ 0 درجه

Phaser

Rate

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Feedback

96+% ~ 96-%

Phase

180 ~ 0 درجه

Reverb

Level

127 ~ 0

Damping

127 ~ 0

Room Size

127 ~ 0

Width

127 ~ 0

PreDelay

120 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 0

Cross Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 10

Triple Tap Delay

Delay L

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay R

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Delay C

500 ~ 0 (میلی ثانیه)

Feedback

96+% ~ 96-%

Level L

100 ~ 0

Level R

100 ~ 0

Level C

100 ~ 0

Wet

100 ~ 0

Dry

100 ~ 0

Rotary

Speed

Slow, Fast

Brake

Off, On

Vibrato Sw

Off, On

Vibrato Type

V1, V2, V3, C1, C2, C3

Tremolo

Speed

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Tremolo Pan

Speed

12.5 ~ 0.1

Intensity

100 ~ 0

Phase

180 ~ 0 درجه

OverDrive

Drive

100 ~ 1

Tone

100 ~ 10K

Level

100 ~ 0

Low Freq

400 ~ 80

Low Gain

12+ ~ 12-

High Freq

800 ~ 8K

High Gain

12+ ~ 12-

 

کلید Effects را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، صدای مورد نظر (صدای اصلی ، صدای دست چپ و یا راست در Split و صدای لایه‌ی اول یا دوم در Dual) را برای اعمال هریک از افکت‌های بالا انتخاب کنید. با فشردن کلید سمت راست بخش جهت نما در هر افکت، می‌توان پارامترهای مورد نظر برای افکت‌ها را در بازه‌ای مشخص تغییر داد. همچنین برای تعیین Reverb در زیر صفحه‌ی نمایش سمت چپ، کلیدی که زیر نوشته‌ی Reverb قرار دارد را بفشارید تا سریعا به طنین دسترسی داشته باشید. با استفاده از دو پیچ موجود در سمت چپ این پیانو نیز، می‌توان عمق تاثیرگذاری افکت بر روی صدا را به شکل Real Time تنظیم نمود.

 

METRONOME

این پیانو قابلیت تنظیم تمپو بین مقادیر 20 تا 300 BPM (ضربه بر دقیقه) را دارد. تغییر کسر میزان، حجم صدا و تغییر صدای مترونوم قابل اجراست. در جدول زیر، نام کلاسیک تمپوهای مورد استفاده در موسیقی نوشته شده است.

 

تمپو

نام

شماره

40

GRAVE

1

45

LARGO

2

49

LARGHETTO

3

51

LENTO

4

57

ADAGIO

5

61

ANDANTE

6

71

ANDANTINO

7

81

MODERATO

8

101

ALLEGRO

9

113

ALLEGRETTO

10

127

VIVACE

11

145

PRESTO

12

181

PRESTISSIMO

13

 

برای فعال سازی این ویژگی کلید مترونوم را بفشارید.

برای تغییر حجم صدا، کسر میزان، جنس صدا و تمپو، کلید مترونوم را نگه داشته تا منوی تنظیمات مترونوم نمایان شود. سپس با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، گزینه‌ی مورد نظر خود را انتخاب کرده و ویرایش‌های لازم را انجام دهید. در تغییر کسر میزان ها، صورت کسر را می‌توان از 1 تا 32 تغییر داد و مخرج را می‌توان یکی از اعداد 2، 4، 8 یا 16 قرار داد. همچنین برای تغییر سریع تمپو می‌توان از کلیدی که علامت "نُت" بر روی آن قرار دارد استفاده کرد.

 

TRANSPOSE (انتقال)

در این پیانو می‌توان کلاویه‌ها را تا یک اکتاو به بالا و یا پایین منتقل کرد.

 

کلید را فشرده و با استفاده از کلیدهای سمت چپ و راست بخش جهت نما، کلاویه‌ها را تا یک اکتاو به بالا و یا پایین منتقل کنید.

 

OCTAVE

با استفاده از این ویژگی می‌توان اکتاو بخش‌های چپ و راست در Split و صدای لایه‌های اول و دوم در Dual را تعیین نمود.

 

برای استفاده از این ویژگی، در زیر صفحه‌ی نمایش کلیدی که زیر گزینه‌ی Settings قرار دارد را بفشارید. با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما از منوی تنظیمات گزینه‌ی اکتاو را انتخاب کرده و با کلیدهای چپ و راست تا 4 اکتاو صدای پیانو را تغییر دهید.

 

Chord Enhancer

این قابلیت کمک می‌کند تا به صورت خودکار، نت‌های هارمونی آکوردهای گرفته شده نواخته شوند. این قابلیت هنگامی که صداهای String, Choir و یا Pad فعال باشند قابل اعمال است.

 

برای فعال سازی این قابلیت، کلید Chord Enhancer را بفشارید. در صورتی که تمایل داشته باشید تا آکورد نواخته شده ثابت پخش شود و به سرعت در دیگر اکتاوهای پیانو نواخته شود، کلید Chord Freeze را بفشارید.

 

TOUCH SENSITIVITY

در این پیانو 7 حالت حساسیت تاچ و یک حالت ثابت قرار داده شده است.

 

گزینه

شماره

(Fixed (1 ~ 127

0

++ Light

1

+ Light

2

Light

3

Normal

4

Heavy

5

+ Heavy

6

++ Heavy

7

 

کلید Menu را فشرده تا وارد لیست تنظیمات کلی پیانو شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما گزینه‌ی Touch را انتخاب کرده و یکی از حالات بالا را برای نوازندگی انتخاب کنید.

 

آهنگ ها

این پیانو می‌تواند آهنگ‌های با فرمت MP3، AiFF و Wav را با هر وضوحی پخش کند.

 

ابتدا کلید Song را فشرده تا این ویژگی فعال شود. سپس برای بارگذاری لیست آهنگ ها، کلید Song List را بفشارید و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، آهنگ مورد نظر خود را انتخاب و کلید Select را بفشارید. با استفاده از کلید Play/Pause می‌توان آهنگ‌ها را پخش و یا متوقف نمود. همچنین برای تغییر حجم صدای پخش آهنگ، حالت تکرار و زمان بندی کلید Song را نگه داشته تا وارد لیست تنظیمات پخش آهنگ شوید و از آنجا تغییرات مورد نظر را اعمال کنید. برای پخش آهنگ از داخل USB، پس از اتصال فلش به پیانو، وارد لیست USB شده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما آهنگ مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را پخش کنید. برای پخش آهنگ‌های دمو نیز دو کلید Song و Play/Stop را همزمان فشرده تا لیست آهنگ‌های دمو بر روی صفحه‌ی نمایش، نمایان شود. سپس مانند آموزش گفته شده در بالا، آهنگ‌های مورد نظر خود را پخش کنید.

با استفاده از پیچ Level در بخش آهنگ‌ها، می‌توان حجم صدای خروجی از پیانو را در حین پخش آهنگ به صورت Real Time تنظیم نمود.

 

نرم افزار‌های سازگار

با استفاده از دو برنامه‌ی X-MURE و VIVO EDITOR می‌توان تغییرات صدا، انتخاب ریتم برای همنوازی، پخش آهنگ و دیگر تنظیمات مربوط به این پیانو را انجام داد.

 

BLUETOOTH

این پیانو، قابلیت اتصال با بلوتوث به دستگاهِ هوشمند، جهت پخشِ موزیک مورد نظر و همنوازی با آن را دارا می‌باشد. نوازنده می‌تواند با استفاده از نرم افزارهایی مانند X-MURE و VIVO EDIT از این قابلیت استفاده کند. همچنین برای پخش فایل‌های صوتی و انتقال هرچه سریع‌تر اطلاعات MIDI از تکنولوژی Bluetooth Version 3.0 استفاده شده است.

 

MASTER EQUALIZER

این پیانو دارای 3 باند اکولایزر است که به وسیله‌ی کلیدهای موجود قابل تنظیم هستند.

 

بازه تغییرات

پارامتر

شماره

12+ ~ 12-

High Gain

1

200 ~ 8k

Mid Frq

2

12+ ~ 12-

Mid Gain

3

12+ ~ 12-

Low Gain

4

 

کلید Master EQ را فشرده تا وارد لیست تنظیمات شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما تغییرات لازم را انجام دهید. همچنین می‌توانید از اکولایزر‌های پیش فرض برای تنظیمات سریع استفاده کنید. اینکار به شکل Real Time نیز صورت می‌گیرد. کافیست پس از فشردن کلید Master EQ از 4 پیچِ موجود در بخش Controls استفاده نمایید.  به عنوان مثال با فشردن کلید Mute در این بخش، می‌توان خروجی صدای اکولایز شده را متوقف نمود و صدا به شکا ساده (Flat) شنیده شود.

 

TEMPERAMENT (سیستم کوک)

در موسیقی چندین سیستم کوک وجود دارد که می‌توان با انتخاب یکی از گزینه‌های جدول زیر، هر کدام از این سیستم‌ها را اعمال کرد.

 

شماره

گزینه

شماره

گزینه

1

Equal

6

Just Major

2

Equal Stretch

7

Kirnberger 3

3

Vivo Stretch

8

Werkmeister 3

4

Vallotti

9

Meantone

5

Pythagorean

10

User1, User2, User3

 

کلید Menu را فشرده و در بخش Tuning، گزینه‌ی Temperament را انتخاب کنید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، گام مورد نظر خود را انتخاب کنید. می‌توان با فشردن کلید Edit هریک از سیستم‌های کوک را ویرایش کرد و در User2 ،User1 یا User3 ذخیره نمود.

 

TUNING (کوک)

برخلاف پیانوهای آکوستیک، پیانوهای دیجیتال نیازی به کوک کردن ندارند اما برای همنوازی با سایر سازها، قابلیت تغییر کوک به روی آنها قرار داده شده است. این قابلیت به این دلیل در نظر گرفته شده که کوک در دستگاه‌های دیجیتال بدون نقص است اما در سازهای دیگر این چنین نیست. در این پیانو می‌توان کوک را از 415.4 Hz الی 466.1Hz به صورت یک دهم هرتز، یک دهم هرتز تغییر داد.

 

کلید Menu را فشرده و گزینه‌ی Tuning را انتخاب کنید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما می‌توان کوک را از 415.4 هرتز تا 466.1 هرتز به اندازه‌ی 0.1 هرتز تغییر داد.

 

RECORDING (قابلیت ضبط)

در این پیانو تنها با فرمت Wav می‌توان آهنگ ضبط نمود. وضوح ضبط در این پیانو 32Bit Stereo 48KHz می‌باشد.

 

قبل از شروع ضبط، ابتدا USB را به پیانو وصل کنید. با فشردن کلید Record عملیات ضبط آغاز می‌شود و با فشردن همین کلید نیز، می‌توان ضبط آهنگ را متوقف نمود. آهنگ‌های ضبط شده به صورت خودکار در حافظه‌ی خارجی ذخیره می‌شوند. برای پخشِ آهنگ ضبط شده، پس از متوقف کردن عملیات ضبط، کلید Play/Pause را بفشارید.

برای ضبط بر روی ترک ضبط شده (Overdubbing) پس از بارگذاری آهنگ از داخل USB، کلید ضبط را فشرده و سپس کلید Play/Pause را بفشارید تا آهنگ پخش و همزمان عملیات ضبط بر روی آن آغاز شود.

 

HALF PEDAL (نیم پدال)

در پیانوهای آکوستیک با نگه داشتن پدال SUSTAIN دمپرها از روی سیم‌ها بلند شده و سیم‌ها آزاد می‌شوند.این عمل موجب افزایش SUSTAIN  نت‌هامی‌شود. میزان فشار دمپرها بر سیم‌ها با مقدار SUSTAIN رابطه‌ی عکس دارد.یعنی اگر پدال را در حالت نیمه نگه دارید SUSTAIN نت‌ها به مقدار کمتری افزایش میابد.این قابلیت در برخی پیانوهای دیجیتال شبیه سازی شده و فقط به وسیله‌ی پدالی که از این قابلیت پشتیبانی کند قابل اجراست.

 

USB TO HOST

امکان اتصال دستگاه به کامپیوتر، موبایل، تبلت و... برای انتقال اطلاعات و استفاده از نرم‌افزارها را فراهم می‌‌کند.

 

USB TO DEVICE

این قابلیت امکان اتصال فلش به صورت مستقیم برای ضبط کردن صدا یا انتقال اطلاعات را فراهم می‌‌آورد.

 

رابط کاربری

 

 

با استفاده از کلیدها و صفحه‌ی نمایش موجود در این پیانو، می‌توان تمامی تنظیمات را ویرایش و ذخیره نمود.

 

ورودی و خروجی

دو خروجی هدفون (1/4اینچی و 1/8اینچی)، دو خروجی صدا (L/Mono و R)، سه ورودی پدال (Damper, Foot, Expression)، ورودی AUX، سه ورودی Thru, In و Out برای MIDI، ورودی Adaptor، ورودی USB و یک درگاه اتصال به کامپیوتر در این پیانو قرار داده شده است.

 

بازگشت به تنظیمات کارخانه

 

کلید Menu را بفشارید و گزینه‌ی Factory Reset را انتخاب کنید. با فشردن کلید Yes تمامی تنظیمات این پیانو به حالت اولیه‌ی خود باز می‌گردند.

 

AUDIO INPUT LEVEL

با استفاده از این گزینه می‌توان میزان حجم صدای ورودی به این پیانو را تنظیم نمود. این ویژگی زمانی کاربرد دارد که تلفن همراه و یا رایانه‌ای از طریق کابل AUX به پیانو متصل باشد.

 

کلید Menu را فشرده تا وارد لیست تنظیمات کلی پیانو شوید. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما گزینه‌ی Audio Input را انتخاب کرده و تغییرات لازم را انجام دهید.

 

ذخیره اطلاعات

تنظیمات و ویرایش‌های انجام شده در این پیانو را می‌توان هم در حافظه‌ی داخلی و هم در حافظه‌ی خارجی ذخیره نمود. در این پیانو می‌توان تا 80 تنظیمات مختلف را ذخیره نمود.

 

پس از ویرایش تنظیمات کلید Write/Memory را فشرده تا لیست ذخیره اطلاعات بر روی صفحه‌ی نمایش نشان داده شود. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، محل ذخیره اطلاعات را انتخاب و کلید Save را بفشارید. همچنین با استفاده از کلیدهای 0 تا 9 که در زیر کلیدهای انتخاب صدا قرار دارند، تنظیمات را بارگذاری کرد و از آن‌ها استفاده کرد.

برای ذخیره کردن اطلاعات بر روی USB، پس از وصل کردن فلش به پیانو، ابتدا کلید Write/ Memory و سپس کلید USB را بفشارید. اطلاعات ذخیره شده بر روی فلش با فرمت riff. ذخیره می‌شوند.

 

 Assign Keys 1 & 2

با استفاده از دو کلید موجود در این بخش می‌توان تنظیماتی که بر روی صدا و یا آهنگ‌ها اعمال می‌شود را ذخیره نمود و با فشردن یکی از دو کلید، همان تنظیمات را بر روی دیگر صداها یا آهنگ‌ها اعمال کرد.

 

MIDI ZONE PROGRAM

کلاویه‌های پیانوی دیجیتال P3 را می‌توان با استفاده از منبع MIDI، به چهار بخش تقسیم کرد و برای هرکدام کانال جداگانه برای صداسازی مشخص نمود. در جدول زیر، تنظیماتی را که از طریق پیانو می‌توان بر روی منبع MIDI انجام داد مشخص شده است.

 

بازه

پارامتر

شماره

Off, ON

Switch

1

16 ~ 1

Channel

2

4+ ~ 4-

Octave

3

12+ ~ 12-

Transpose

4

C1 ~ G9

Note Low

5

C1 ~ G9

High Note

6

127 ~ 0

CC00

7

127 ~ 0

CC32

8

128 ~ 1

PC

9

127 ~ 0

Level

10

63+ ~ 64-

PanPot

11

Off, On

PC Send

12

Off, On

Bender

13

Off, On

Modulation

14

Off, On

Foot Switch

15

Off, On

Damper

16

Off, On

Expression

17

 

کلید Zone را فشرده و با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، وارد گزینه‌های Zone 1 تا Zone 4 شده و هریک از پارامترهای مشخص شده در جدول بالا را ویرایش کنید. همچنین با استفاده از پیچ‌های موجود در بخش Control و کلید To MIDI نیز می‌توان به صورت Real Time تنظیمات Midi را انجام داد. به عنوان مثال با فشردن کلید Mute در این بخش، می‌توان خروجی اطلاعات را متوقف نمود.

محتویات بسته

پیانو، آداپتور DYS624-120200W، دفترچه راهنما

پیانوهای دیجیتال  Dexibell VIVO P7/VIVO P3 بدون پایه و صندلی عرضه می‌گردند که در صورت تمایل می‌توان آن‌ها را بصورت جداگانه تهیه کرد.

 

مشخصات فنی

مشخصات ظاهری

ابعاد

طول

 VIVO P7) 1,330mm / (VIVO P3) 1,118mm) 

ارتفاع

135mm

عرض

372mm

وزن

12.5 (VIVO P7) 14.5 / (VIVO P3)

رنگ

Gray

رابط کاربری

کیبورد

تعداد کلاویه

73 (VIVO P7) 88 / (VIVO P3)

تکنولوژی کیبورد

TP-100LR

Touch Sensitivity

7 حالت + 1 حالت ثابت

پدال

Half Pedal (نیم پدال)

 

ورودی پدال

Damper, Expression Pedal, FootSwitch

نمایشگر

نوع

Graphic LCD 128 x 64 dots Organic LED, high contrast type

زبان

انگلیسی

صداها

تکنولوژی صدا

T2L

Key Off Resonance

 

String Resonance

 

Damper Resonance

 

Damper Noises

 

NO Damper

 

Hammer Noise

 

Key Click

 (فقط برای صدای Organ)

Cabinet Resonance

 (فقط برای صدای E. Piano)

OFF-Noise

 (فقط برای صداهای Clavinet, Harpsy, Church Organ)

Percussion

 (فقط برای صدای Vintage Organ)

Bell

 (فقط برای صدای الکتریک پیانو)

Growl

 (فقط برای صدای الکتریک پیانو)

Ride

 (فقط برای صدای Ac.Bass&Ride)

Polyphony (چندآوایی)

نامحدود

تعداد صداها

80 صدای پیش فرض + 20 جای خالی (در حافظه داخلی) + امکان بارگذاری از USB به تعداد دلخواه

افکت ها

Reverb (طنین)

24 حالت

Master Equalizer

3 باند

DSP

17 حالت

آهنگ‌ها

آهنگ‌های پیش فرض

 

Demo

 

قابلیت ضبط روی حافظه داخلی

 

قابلیت ضبط روی حافظه خارجی

فرمت ضبط

Wav

فرمت پخش

 Wav, Mp3, aiff

قابلیت‌ها

Dual/Layers

 

Split

 

دونوازی

 

Metronome  

 

Tempo (ضرب آهنگ)

20 تا 300 ضرب بر دقیقه

Transpose (انتقال)

12+ ~ 0 ~ 12- نیم پرده

Tuning (کوک)

466.1 ~ 415.4 هرتز

Temperament

9 حالت + 3 جای خالی

Bluetooth

 

قابلیت خاموش شدن اتوماتیک

 

ورودی/خروجی

ورودی DC

 

ورودی MIDI

 

خروجی MIDI

 

هدفون

 2× (یک جک 1/4 اینچی و یک جک 1/8 اینچی)

خروجی Audio

 (L/Mono + R)

ورودی Aux

 (جک 1/8اینچی)

USB TO DEVICE

 

USB TO HOST

 

آمپلی فایر و بلندگو

آمپلی فایر

مجموعاً 70 وات

بلندگو

2× 8.9cm

مصرف انرژی

مصرف انرژی

حداکثر 30 وات

لوازم جانبی همراه

صندلی

 

سایر لوازم همراه

دفترچه راهنما، آداپتور

 

قیمت

وضعیت

به‌زودی