پیانو دیجیتال یاماها  P125

پیانو دیجیتال P125 از سری پیانوهای پرتابل یاماها است که  مناسب نوازندگان مبتدی طراحی شده است.

از مزایای این پیانو می‌توان به قیمت مناسب و وزن پایین آن (تقریبا 11.8 کیلوگرم) اشاره کرد که امکان جابجایی ساز توسط شخص  را فراهم می‌آورد.

این ساز با 88 کلاویه چکشی استاندارد یاماها (تکنولوژی GHS) و سیستم صدای Pure CF، سعی دارد تاچ و صدای یک گرند پیانو را شبیه سازی کند. 

از تفاوت های این پیانو نسبت به مدل P115 (که نسل قبلی این مدل می‌باشد) می توان به افزایش صداها، دموها و ریتم ها اشاره کرد. همچنین مدل P125  از برنامه Smart Pianist پشتیبانی می کند که از مهم ترین قابلیت های این پیانو به شمار می رود.

 

تکنولوژی کیبورد

(GHS)

 

Graded Hammer Standard)GHS) ابتدایی ترین تکنولوژی یاماها برای شبیه سازی کلاویه‌های پیانوی آکوستیک است.

درپیانوی آکوستیک به علت اختلاف وزن کلاویه‌ها و ضخامت و کشش در سیم‌ها، برگشت هر کلاویه پس از برخورد چکش با سیم متفاوت است. در تکنولوژی "GHS" با 4 محدوده وزنی سعی شده این ویژگی پیانوهای آکوستیک شبیه سازی شود؛ در صورتی که عملیات برگشت کلاویه ها مشابه پیانوی آکوستیک نیست. 

صدا 

 سیستم صدا (PURE CF)

این موتور صدایی با نمونه برداری از پیانوی کنسرتی "CFIIIS" یاماها، سعی در شبیه سازی صدای این پیانو دارد.

همچنین "Pure CF" در مقایسه با "AWM" از کیفیت بهتری برخوردار است.

یاماها از این تکنولوژی در پیانوهای میان‌رده‌ی خود استفاده می‌کند. 

 

 لیست صداها

 

شماره

صدا

نام صدا

0

Piano

Grand Piano

1

Live Grand

2

Ballad Grand

3

Bright Grand

0

E.Piano

Stage E.Piano

1

DX E.Piano

2

Vintage E.Piano

3

Synth Piano

0

Organ

Jazz Organ

1

Rock Organ

2

Organ Principal

3

Organ Tutti

0

Clv/Vib

'Harpsichord8

1

'Harpsichord8'+4

2

E.Clavichord

3

Vibraphone

0

Strings

Strings

1

Slow Strings

2

Choir

3

Synth Pad

0

Bass

Acoustic Bass

1

Electric Bass

2

Bass & Cymbal

3

Fretless

 

این پیانوی دیجیتال دارای 6 گروه صدایی می باشد که هریک از کلیدهای قسمت Voice ، مختص چهار صداست؛ هرکدام را یک تا چهار بار فشرده تا صدای مورد نظر انتخاب شود.

 

ویژگی‌ها

دونوازی

در این قابلیت صفحه کلید به دو بخش تقسیم شده و امکان نواختن دو نفر به صورت همزمان با یک پیانو را فراهم می‌آورد. این ویژگی در این پیانو با نام DUO شناخته شده و پس از تقسیم صفحه کیبورد، هر دو بخش پیانو صدایی کاملا مشابه یکدیگر دارند. (ضمنا در این پیانو نقطه تقسیم صفحه کلید نت "می" سوم (E3) می‌باشد)

 

 

کلید Piano و LEFT/RIGHT را همزمان با هم فشرده تا این گزینه فعال شود.

 

SPLIT

این قابلیت، امکان انتخاب محل تقسیم صفحه کلید برای استفاده از دو صدای مختلف در هر قسمت را فراهم می‌‌آورد.

 

 

کلید BASS+ را فشرده تا این گزینه فعال شود. در حالت پیش فرض نقطه جدا شونده، کلاویه ی F#2 می باشد. برای تعیین صدای سمت چپ، کلید BASS+ را چندین بار فشرده تا صداها عوض شوند. می توان با نگه داشتن BASS+ و فشردن یکی از کلید های Voice، صداهای دیگر را نیز انتخاب کرد.  با کلاویه های A5 و B5 اُکتاو را پایین یا بالا ببرید و با کلاویه‌ی A#5 اُکتاوِ نرمال را انتخاب کنید.

 

DUAL/LAYERS

Dual یا همان دو صدایی، امکان ترکیب دو صدای مختلف را فراهم می‌آورد.

 

 

 

برای فعالسازی دو کلید صدا را همزمان با هم فشار دهید. کلید PIANO را نگه داشته و برای صدای دوم با کلاویه های F5 و G5 اُکتاو را  پایین یا بالا برده و با کلاویه‌ی F#5 اُکتاوِ نرمال را انتخاب کنید. برای صدای اول با کلاویه های A5 و B5 اُکتاو را  پایین یا بالا برده و با کلاویه‌ی A#5 اکتاوِ نرمال را انتخاب کنید.

 

METRONOME

 این پیانو قابلیت تنظیم تمپو بین مقادیر 5 تا 280 BPM (ضربه بر دقیقه) و تقسیم هر ضرب به 1 تا 9 ضرب را دارد. حجم صدای مترونوم قابل تنظیم است اما تغییر صدا ممکن نیست.

 

کلید Metronome را فشرده تا این گزینه فعال یا غیر فعال شود. برای" Voice Confirmation of Current Value " کلید Metronome را نگه داشته و اولین کلاویه از سمت چپ (A0) را فشار دهید.

TEMPO

برای بالا و پایین بردن تمپو به صورت تک تک از کلید های - و + استفاده کنید. برای بالا و پایین بردن به صورت ده تایی کلید Metronome را نگه داشته و با کلاویه های C2 بالا و C#2 پایین برده می شود. برای کم و زیاد کردن صدای مترونوم، کلید Metronome را فشرده و با F0 کم و با F#0 زیاد می شود.

 

TRANSPOSE (انتقال)

در این پیانو امکان Transpose کلیدها به 6 نیم پرده پایین تر یا 6 نیم پرده بالاتر وجود دارد. 

 

REVERB (طنین)

این پیانو از 4 نوع Reverb مختلف بهره می‌برد که در هرکدام از آن‌ها امکان تنظیم عمق طنین در 20 سطح وجود دارد.

 

شماره

کلید

حالت

0

E2

OFF

1

C2

Recital Hall

2

C#2

Concert Hall

3

D2

Chamber

4

D#2

Club

 

برای فعال سازی، کلید Piano را نگه داشته و کلاویه مربوط به گزینه‌ی انتخابی خود را بفشارید.

 برای کاهش یا افزایش عمق طنین نیز می‌توانید کلید Metronome/Rhythm را نگه دارید و با فشردن (G2) عمق طنین را کاهش دهید یا برعکس با فشردن (A2)عمق را افزایش دهید.

برای بازگشت به تنظیمات پیش فرض نیز به همین شکل کلید مربوطه را بفشارید.

 

(INTELLIGENT ACOUSTIC CONTROL (IAC

به دلیل الکترونیکی بودن صدای خارج شده از پیانوهای دیجیتال،هنگام نواختن با صدای پایین، نت های بم نسبت به نت‌های زیر کمتر به گوش می‌رسند.

این تکنولوژی باعث می‌شود که در صداهای پایین، نت های بم و زیر به همان نسبت واقعی خود در پیانوی آکوستیک به گوش .برسند

 

 دو کلید Metronome و Rhythm را همزمان نگه دارید. این گزینه با کلاویه های C#2 روشن و  C2 خاموش می شود؛ و مقادیر آن با کلاویه ی E2 افزایش و با D2 کاهش می یابد. همچنین با کلاویه D#2 در حالت صفر قرار می گیرد.

 

DAMPER RESONANCE

  هنگامی که پدال sustain گرفته شده، تمامی دمپرها از روی سیم‌ها بلند می‌شوند و به محض فشردن هر کلاویه تمامی سیم‌های مرتبط با نت نواخته شده رزونانس خواهند کرد.

 

SOUND BOOST

این قابلیت باعث تقویت صدا شده(حجم صدا بیشتر می‌شود)به این صورت که علاوه بر صداهای بلندتر صداهای کم‌ترنیز به‌گونه‌ای تقویت می‌شوند که ملموس‌تر شنیده ‌شوند.

 

دو کلید Metronome و Rhythm را فشار دهید. این گزینه با فشردن دو کلاویه ی C#6 روشن و با کلاویه ی C6 خاموش می شود.

 

RECORDING (قابلیت ضبط)

این پیانو قابلیت ضبط 1 آهنگ با 2 track و 11000 نت را با فرمت MIDI دارد.

 

کلید "●" را فشرده تا چراغ کلید شروع به چشمک زدن کند. سپس می توان با فشردن کلید های ■/► Rhythm عملیات ضبط را شروع کرد. با فشردن کلید ■/►، می توان آهنگ ضبط شده را گوش کرد. همچنین می توان با استفاده از کلید های "●"  و سپس L یا R، سمت چپ یا سمت راست بودن ضبط را مشخص می کنیم. برای Delete  کردن آهنگ کلید "●" را نگه داشته و سپس کلید ■/► را بفشارید.

 

نرم افزار‌های موبایل سازگار

Smart pianist

این نرم افزار قابلیت های بسیاری از جمله

  • اتصال دستگاه هوشمند به پیانو و تبدیل هر آهنگ به نوت را دارد به این صورت که آهنگ های موجود در itunes یا Music Player را پردازش کرده و با استخراج کردن آکورد ها، آن را به نت تبدیل می کند. در ضمن این آهنگ می تواند از پیانو پخش شود و نوازنده به تمرین با آن بپر دازد. همچنین امکان حذف صدای خواننده، انتقال (Transpose) آهنگ و تغییر سرعت آن نیز وجود دارد.
  • قابلیت انتخاب صدا و اِفِکت ها از طریق نرم افزارکه انجام این کار را بسیار ساده تر می کند.
  • قابلیت دانلود (خرید) آهنگ ها از وب سایت Yamaha Music و تمرین با این آهنگ ها را دارد.

 

USB TO HOST

امکان اتصال  دستگاه به کامپیوتر، موبایل، تبلت یا... برای انتقال اطلاعات و استفاده از نرم‌افزارها را فراهم می کند.

 

HALF PEDAL (نیم پدال)

در پیانوهای آکوستیک با نگه داشتن پدال SUSTAIN دمپرها از روی سیم‌ها بلند شده و سیم‌ها آزاد می‌شوند.این عمل موجب افزایش SUSTAIN  نت‌هامی‌شود.

میزان فشار دمپرها بر سیم ها با مقدار SUSTAIN رابطه‌ی عکس دارد.یعنی اگر پدال را در حالت نیمه نگه دارید SUSTAIN نت‌ها به مقدار کمتری افزایش میابد.این قابلیت در برخی پیانوهای دیجیتال شبیه سازی شده و فقط به وسیله‌ی پدالی که از این قابلیت پشتیبانی کند قابل اجراست.

پیانو P125 توسط پدال unit یا FC3 یاماها از قابلیت نیم پدال پشتیبانی می‌کند.

 

PEDAL UNIT

پدالی 3تایی که از نظر ظاهری مشابه پدال پیانوهای آکوستیک است با این تفاوت که در این پیانو  فقط پدال سمت راست (Sustain pedal)  پشتیبانی می‌شود.

این پدال قابلیت استفاده از Half pedal  (نیم پدال) را نیز فراهم می‌ آورد.

 

آهنگ ها

 

شماره

کلید

عنوان آهنگ

آهنگساز

1

C2

Invention No. 1

J.S. Bach

2

C#2

Invention No. 8

J.S. Bach

3

D2

Gavotte

J.S. Bach

4

D#2

(Prelude (Wohltemperierte Klavier I No.1

J.S. Bach

5

E2

Menuett G dur BWV.Anh.114

J.S. Bach

6

F2

Le Coucou

L-C. Daquin

7

F#2

.Piano Sonate No.15 K.545 1st mov

W.A. Mozart

8

G2

Turkish March

W.A. Mozart

9

G#2

Menuett G dur

W.A. Mozart

10

A2

Little Serenade

J. Haydn

11

A#2

Perpetuum mobile

C.M.v. Weber

12

B2

Ecossaise

L.v. Beethoven

13

C3

Für Elise

L.v. Beethoven

14

C#3

Marcia alla Turca

L.v. Beethoven

15

D3

.Piano Sonate op.13 “Pathétique” 2nd mov

L.v. Beethoven

16

D#3

.Piano Sonate op.27-2 “Mondschein” 1st mov

L.v. Beethoven

17

E3

.Piano Sonate op.49-2 1st mov

L.v. Beethoven

18

F3

Impromptu op.90-2

F.P. Schubert

19

F#3

Moments Musicaux op.94- 3

F.P. Schubert

20

G3

Frühlingslied op.62-6

J.L.F. Mendelssohn

21

G#3

Jägerlied op.19b-3

J.L.F. Mendelssohn

22

A3

Fantaisie-Impromptu

F.F. Chopin

23

A#3

"Prelude op.28-15 "Raindrop

F.F. Chopin

24

B3

"Etude op.10-5 "Black keys

F.F. Chopin

25

C4

"Etude op.10-3 "Chanson de l’adieu

F.F. Chopin

26

C#4

Etude op.10-12 “Revolutionary

F.F. Chopin

27

D4

"Valse op.64-1 "Petit chien

F.F. Chopin

28

D#4

Valse op.64-2

F.F. Chopin

29

E4

"Valse op.69-1 "L’adieu

F.F. Chopin

30

F4

Nocturne op.9-2

F.F. Chopin

31

F#4

Träumerei

R. Schumann

32

G4

Fröhlicher Landmann

R. Schumann

33

G#4

La prière d’une Vierge

T. Badarzewska

34

A4

Dolly’s Dreaming and Awakening

T. Oesten

35

A#4

Arabesque

J.F. Burgmüller

36

B4

Pastorale

J.F. Burgmüller

37

C5

La chevaleresque

J.F. Burgmüller

38

C#5

Liebesträume Nr.3

F. Liszt

39

D5

Blumenlied

G. Lange

40

D#5

Barcarolle

P.I. Tchaikovsky

41

E5

Melody in F

A. Rubinstein

42

F5

Humoresque

A. Dvořák

43

F#5

(Tango (España

I. Albéniz

44

G5

The Entertainer

S. Joplin

45

G#5

Maple Leaf Rag

S. Joplin

46

A5

La Fille aux Cheveux de Lin

C.A. Debussy

47

A#2

Arabesque 1

C.A. Debussy

48

B5

Clair de lune

C.A. Debussy

49

C6

Rêverie

C.A. Debussy

50

C#6

Cakewalk

C.A. Debussy

 

دموها

 

صدا

نام آهنگ

تنظیم کننده

Ballad Grand

Intermezzo, Op.118

J.S Bach

Organ Principal

Herr Christ, BWV 601

J.S Bach

Organ Tutti

Triosonate BWV 530

J.S Bach

Harpsichord8'

Concerto No7

J.S Bach

Harpsichord8'+4'

Gigue BWV816

J.S Bach

 

ریتم ها

 

گروه

شماره

نام ریتم

POP&ROCK

1

8beat

2

16beat

3

shuffle1

4

shuffle2

5

shuffle3

6

gospel

7

8beatballad

8

6-8slowrock

JAZZ

9

fastjazz

10

slowjazz

11

swing

12

jazzwaltz

LATIN

13

samba

14

bossanova

15

rumba

16

salsa

KIDS&HOLIDAYS

17

kidspop

18

6-8march

19

christmas swing

20

christmas3-4

 

 برای اضافه کردن "همراهی کننده"، کلید Rhythm را نگه داشته و از کلاویه های G4 الی C3، یکی از ریتم ها را انتخاب کنید. همچنین می توانید با فشردن کلاویه های جدول زیر، تنظیمات Intro/Ending را انجام داد.

Intro/Ending

برای اضافه کردن گیتار باس به موزیک، کلید Rhythm را نگه داشته و با کلاویه های C5، خاموش وبا C#5، روشن کنید. برای کم و زیاد کردن صدای ریتم از کلاویه های G0 و F0 و برای افزایش و کاهش تمپو از کلید های + و- استفاده کنید.

 

TUNING (کوک)

برخلاف پیانوهای آکوستیک، پیانوهای دیجیتال نیازی به کوک کردن ندارند اما برای همنوازی با سایر سازها، قابلیت تغییر کوک به روی آنها قرار داده شده است.

این قابلیت به این دلیل در نظر گرفته شده که کوک در دستگاه های دیجیتال بدون نقص است اما در سازهای دیگر اینچنین نیست.

 

 دو کلید Rhythm و Metronome را همزمان نگه داشته و با C#1 کوک را بالا و با C1 کوک را پایین آورید.

 

TOUCH SENSITIVITY

این پیانو دارای 4 نوع تاچ متفاوت است.

 

شماره

حالت

C6

soft

C#6

Medium

D6

Hard

D#6

Fixed

 

 

رابط کاربری

 

  • کلید "On/Off"
  • 6  کلید برای انتخاب صداهای متفاوت
  • "Volume bar"
  • 2 کلید برای برای ضبط و پخش صدا
  • 5 کلید برای انجام تنظیمات دیگر 

 

  دستگاه فاقد صفحه نمایش می‌باشد و تمام تنظیمات  توسط این 14 کلید، Volume bar و کلاویه‌ها صورت می‌گیرد که در برخی موارد ممکن است کمی گیج کننده باشد.

 

محتویات بسته

پیانو، پایه نت، آداپتور، دفترچه راهنما و پدال.

پیانو دیجیتال P125 یاماها همراه با پایه و صندلی عرضه می گردد.

 

مشخصات فنی

مشخصات ظاهری

ابعاد

طول

1,326mm

ارتفاع

166mm

عرض

295mm

وزن

11.8kg

رنگ

Black, White

رابط کاربری

کیبورد

تعداد کلاویه

88

تکنولوژی کیبورد

(Graded hammer standard (GHS

Touch Sensitivity

4 حالت

زبان

انگلیسی

صداها

تکنولوژی صدا

Pure CF Sound Engine

Damper Resonance

 

Polyphony (چندآوایی)

حداکـثر 192

تعداد صداها

24

افکت‌ها

Reverb (طنین)

4 حالت

SOUND BOOST (تقویت صدا)

 

آهنگ‌ها

تعداد آهنگ‌های پیش‌فرض

50 آهنگ پیش فرض پیانو،21 دمو

تعداد ریتم/Style

20

قابلیت ضبط

تعداد آهنگ

1

تعداد Track

2

ظرفیت

100 کیلو بایت (حدود 11000 نت)

فرمت پخش 

(SMF (format 0, format 1

فرمت ضبط

(SMF (format 0

سایر قابلیت‌ها

Dual/Layers

 

Split

 

Duo

 

Metronome

 

Tempo (ضرب آهنگ)

5-280BPM

Transpose (انتقال)

6+ ~ 0 ~ 6-

Tuning (کوک)

446.8 ~ 440.0 ~ 414.8 هرتز

(Intelligent Acoustic Control (IAC

 

قابلیت خاموش شدن اتوماتیک

 

ورودی/خروجی

ورودی DC 

12 ولت

هدفون

x 2 (جک استاندارد هدفون استریو)

پدال Sustain

  (پشتیبانی از "نیم پدال" در صورت تهیه پدال FC3A یاماها یا پدال Unit )

پدال Unit

 

MIDI

 

خروجی AUX 

[L/L+R][R]

USB TO HOST

 

آمپلی فایر و بلندگو

آمپلی فایر

2 × (7 وات)

بلندگو

12cm x2+ 4cm x2

 
منبع تغذیه

منبع تغذیه

آداپتور یاماها PA-150B

مصرف انرژی

 9 وات (در صورت استفاده از آداپتور PA-150 )

لوازم جانبی همراه

صندلی

 

سایر لوازم همراه

دفترچه راهنما،پدال/فوت سوییچ،پایه نت،آداپتور یاماها PA-150B

 

قیمت

وضعیت

به‌زودی