پیانو دیجیتال یاماها p255

پیانو P255 از مدل های پرتابل (قابل حمل) موجود در سری P یاماها است اما از قابلیت‌های بیشتر و کیفیت بالاتری نسبت به P45 و P115 برخوردار است.

در این مدل از تکنولوژی کیبورد GH و سیستم صدای Pure CF استفاده شده است.این پیانو با قابلیت‌هایی همچون Key-OFF Samples،Sustain Sampling و String Resonance حسی مشابه نواختن با پیانوی آکوستیک به نوازنده می‌دهد.

 

 تکنولوژی کیبورد

(GH)

Graded Hammer) GH) ،تکنولوژی به کار برده شده در پیانوهای میان‌رده‌ی یاماها است.
در پیانوی آکوستیک به علت اختلاف وزن کلاویه‌ها و ضخامت و کشش در سیم‌ها،برگشت هر کلاویه پس از برخورد چکش با سیم متفاوت است .در تکنولوژی GH اختلاف وزن کلاویه‌ها مانند یک پیانوی آکوستیک شبیه سازی شده در صورتی که عملیات برگشت کلاویه ها مشابه پیانوی آکوستیک در نظر گرفته نشده است.

 

صدا

سیستم صدای (Pure CF)  

این موتور صدایی با نمونه برداری از پیانوی کنسرتی CFIIIS یاماها سعی در شبیه سازی صدای این پیانو دارد.

همچنین Pure CF در  مقایسه با AWM یاماها از کیفیت بهتری برخوردار است.

یاماها از این تکنولوژی در پیانوهای میان‌رده‌ی خود استفاده می‌کند.

 

String Resonance

هنگامی که آکوردی روی پیانو گرفته شده است تا زمانی که نوازنده دست خود را روی کلاویه نگه دارد، دمپرها به روی سیم‌ها باز نمی‌گردند. این موضوع سبب می‌شود که با نواختن نت‌های دیگر، سیم‌های مربوط به این آکورد نیز رزونانس کنند.

 

Damper Resonance

  هنگامی که پدال sustain گرفته شده، تمامی دمپرها از روی سیم‌ها بلند می‌شوند و به محض فشردن هر کلاویه تمامی سیم‌های مرتبط با نت نواخته شده رزونانس خواهند کرد.

 

 لیست صدا

این پیانو دارای 24 صدای متفاوت است.

 

هر کلید موجود در بخش صدا، مختص به  یک گروه صدا است که با چندین بار‌ فشردن هر کدام، صداهای متفاوت از آن دسته انتخاب می شود.

 

 

ویژگی‌ها

 

Split

این قابلیت، امکان انتخاب محل تقسیم صفحه کلید برای استفاده از دو صدای مختلف در هر قسمت را فراهم می‌‌آورد.

 

 

با فشردن کلید Split این گزینه فعال می شود.

بطور پیش فرض صدای سمت چپ Wood Bass، صدای سمت راست همان صدای فعلی  و نقطه‌ی تقسیم کلاویه ها، F#2 خواهد بود.

برای تغییر نقطه تقسیم، کلید Split را نگه داشته و با کلیدهای +/- موقعیت کلاویه را عوض کنید و برای تغییر صدای هر بخش از کلید های Voice و Split استفاده کنید.

صدای سمت راست مانند حالت معمولی و صدای سمت چپ با نگه داشتن همزمان دو کلید Voice و Split و استفاده از کلید های + و – تغییر می کنند.

 

Dual/Layers

Dual یا همان دو صدایی، امکان ترکیب دو صدای مختلف را فراهم می‌آورد.

 

 

برای انتخاب این گزینه کافیست از منوی Voice دو صدای مورد نظر را همزمان انتخاب کرده و بفشارید.

 

Stereo Sustain Samples

در پیانوی آکوستیک در حالتی که کلاویه ای فشرده نشده باشد،و پدال گرفته نشده باشد دمپرها روی سیم ها قرار دارند،که به محض نواختن هر نت دمپر از روی سیم بلند  می‌شود.

حال به هنگام نواختن هر نت، وقتی دمپر روی سیم قرار ندارد هارمونیک های نت نواخته شده شروع به رزونانس می کنند. Stereo Sustain Sample صدای ضبط شده از این رزونانس ها به صورت استریو است،یعنی در صورت رزونانس کردن  نت بم‌تر صدای آن بیشتر از سمت چپ‌ شنیده می‌شود.

 

Key-off Samples

هنگامی که دست خود را از روی کلاویه بر می‌دارید Damper به روی سیم بر می‌گردد و صدای نت را قطع می‌کند که این مورد در پیانوی آکوستیک به صورت کاملا طبیعی صورت می‌گیرد و صدا یکباره به صفر نمی‌رسد.

این قابلیت در این پیانوی دیجیتال در نظر گرفته شده است.

 

Metronome

 این پیانو قابلیت تنظیم تمپو بین مقادیر5  تا500 BPM (ضربه بر دقیقه) و تقسیم هر ضرب به 1 تا 9 ضرب را دارد.حجم صدای مترونوم قابل تنظیم است اما تغییر صدا ممکن نیست.

 

کلید مترونوم را فشرده تا این گزینه فعال شود.

با فشردن کلید TEMPO و با استفاده از کلیدهای مثبت و منفی سرعت تمپو را بالا و یا پایین ببرید. برای تغییر کسر میزان آهنگ مورد نظر، کلید METRONOME را نگه داشته و با استفاده از کلیدهای مثبت و منفی صورت و مخرج کسر میزان را تعیین کنید.

برای غیر فعال کردن این گزینه کلید مترونوم را بفشارید.

 

Reverb (طنین)

 این پیانو از 4 نوع Reverb مختلف بهره می‌برد که در هرکدام از آن‌ها امکان تنظیم عمق طنین در 20 سطح وجود دارد.

 

شماره

حالت

متن نمایشگر

0

OFF

OFF

1

Room

 rE1

2

Hall1

 rE2

3

Hall2

 rE3

4

Stage

 rE4

 

کلید Reverb را فشرده و یکی از گزینه های جدول بالا را انتخاب کنید. در حالت Split و Layer بطور پیش فرض تمامی افکت‌ها انتخاب شده‌اند. برای تعیین میزان عمق و ترکیب طنین، از کلیدهای مثبت و منفی استفاده کنید.

 

TRANSPOSE (انتقال)

در این پیانو امکان Transpose کلیدها به 12 نیم پرده پایین تر یا 12 نیم پرده بالاتر وجود دارد.

 

کلید Transpose را فشرده و با استفاده از کلید های مثبت و منفی تغییرات مورد نظر را انجام دهید.

 

Chorus

افکتی که چندبار خود صدا را با تغییر خیلی کم در Timbre و Pitch روی صدای اصلی می‌اندازد

این افکت موجب حجیم‌تر شدن صدا می‌شود و حس چند صدایی را القا می‌کند.

 

Equalizer

اکولایز کردن تنظیم قدرت فرکانس‌های مختلف در یک سیگنال (signal) است.

این پیانو دارای 3 باند اکولایزر  است که به وسیله‌ی 3 اسلایدر موجود قابل تنظیم است.

 

Sound Boost

این قابلیت باعث تقویت صدا شده(حجم صدا بیشتر می‌شود)به این صورت که علاوه بر صداهای قوی‌تر صداهای ضعیف‌تر  نیز به‌گونه‌ای تقویت می‌شوند که ملموس‌تر شنیده ‌شوند.

 

شماره

قدرت boost

1

1:برای اجرای قطعات بصورت تکی

2

2: برای همنوازی با بند یا چندین ساز

3

3: برای نواختن به صورت Solo  در حالتی که نوازنده در یک گروه موسیقی است

 

کلید Boost را فشرده تا صدای مورد نظر را تقویت کند. با استفاده از جدول بالا می توان میزان تقویت صدا را مشخص کرد.

 

آهنگ‌ها

 

شماره

عنوان آهنگ

آهنگساز

P.01

Invention No. 1

J.S. Bach

P.02

Invention No. 8

J.S. Bach

P.03

Gavotte

J.S. Bach

P.04

(Prelude (Wohltemperierte Klavier I No.1

J.S. Bach

P.05

Menuett G dur BWV.Anh.114

J.S. Bach

P.06

Le Coucou

L-C. Daquin

P.07

Piano Sonate No.15 K.545 1st mov.

W.A. Mozart

P.08

Turkish March

W.A. Mozart

P.09

Menuett G dur

W.A. Mozart

P.10

Little Serenade

J. Haydn

P.11

Perpetuum mobile

C.M.v. Weber

P.12

Ecossaise

L.v. Beethoven

P.13

Für Elise

L.v. Beethoven

P.14

Marcia alla Turca

L.v. Beethoven

P.15

Piano Sonate op.13 “Pathétique” 2nd mov.

L.v. Beethoven

P.16

Piano Sonate op.27-2 “Mondschein” 1st mov.

L.v. Beethoven

P.17

Piano Sonate op.49-2 1st mov.

L.v. Beethoven

P.18

Impromptu op.90-2

F.P. Schubert

P.19

Moments Musicaux op.94- 3

F.P. Schubert

P.20

Frühlingslied op.62-6

J.L.F. Mendelssohn

P.21

Jägerlied op.19b-3

J.L.F. Mendelssohn

P.22

Fantaisie-Impromptu

F.F. Chopin

P.23

Prelude op.28-15 “Raindrop”

F.F. Chopin

P.24

Etude op.10-5 “Black keys”

F.F. Chopin

P.25

Etude op.10-3 “Chanson de l’adieu”

F.F. Chopin

P.26

Etude op.10-12 “Revolutionary

F.F. Chopin

P.27

Valse op.64-1 “Petit chien”

F.F. Chopin

P.28

Valse op.64-2

F.F. Chopin

P.29

Valse op.69-1 “L’adieu”

F.F. Chopin

P.30

Nocturne op.9-2

F.F. Chopin

P.31

Träumerei

R. Schumann

P.32

Fröhlicher Landmann

R. Schumann

P.33

La prière d’une Vierge

T. Badarzewska

P.34

Dolly’s Dreaming and Awakening

T. Oesten

P.35

Arabesque

J.F. Burgmüller

P.36

Pastorale

J.F. Burgmüller

P.37

La chevaleresque

J.F. Burgmüller

P.38

Liebesträume Nr.3

F. Liszt

P.39

Blumenlied

G. Lange

P.40

Barcarolle

P.I. Tchaikovsky

P.41

Melody in F

A. Rubinstein

P.42

Humoresque

A. Dvořák

P.43

(Tango (España

I. Albéniz

P.44

The Entertainer

S. Joplin

P.45

Maple Leaf Rag

S. Joplin

P.46

La Fille aux Cheveux de Lin

C.A. Debussy

P.47

Arabesque 1

C.A. Debussy

P.48

Clair de lune

C.A. Debussy

P.49

Rêverie

C.A. Debussy

P.50

Cakewalk

C.A. Debussy

 

ریتم ها

 

شماره

ریتم

1

8 Beat 1

2

8 Beat 2

3

16 Beat 1

4

16 Beat 2

5

Shake

6

12/8

7

Shuffle

8

Swing

9

Bossanova

10

Jazz Waltz

 

کلید ریتم را فشرده تا ریتم اول شروع شود.

در زمان پخش هر ریتم، می توان با فشردن کلید تمپو و استفاده از مثبت و منفی سرعت ریتم را کم و یا زیاد کرد. برای انتخاب ریتم های دیگر، مجدد کلید ریتم را نگه داشته سپس با استفاده از مثبت و منفی ریتم مورد نظر را انتخاب کنید.

 

Tuning(کوک)

برخلاف پیانوهای آکوستیک،پیانوهای دیجیتال نیازی به کوک کردن ندارند اما قابلیت تغییر کوک به روی آنها قرار داده شده برای همنوازی با سایر سازها.

این قابلیت به این دلیل درنظر گرفته شده که کوک در دستگاه های دیجیتال بدون نقص است اما در سازهای دیگر اینچنین نیست.

 

با فشردن کلید FUNCTION وارد بخش F1 شوید و با استفاده از کلیدهای مثبت و منفی کوک مورد نظر خود را انتخاب کنید.

 

Touch Sensitivity

این پیانو دارای 4 نوع تاچ متفاوت است:

 

شماره

حالت

OFF

Fixed

1

Soft

2

Medium

3

Hard

 

با فشردن کلید FUNCTION وارد بخش F6.8 شوید و با استفاده از کلیدهای مثبت و منفی تغییرات لازم را اعمال کنید.

 

Recording (قابلیت ضبط)

این پیانو قابلیت ضبط 10 آهنگ (هر کدام با 2track) به صورت MIDI را دارد.

همچنین قابلیت ضبط با فرمت wav روی فلش را دارد. (80 دقیقه به ازای هر آهنگ)

پس از ضبط آهنگ می‌توان تغییراتی روی آن اعمال کرد از جمله تغییر صدای آهنگ ضبط شده،تغییر تمپوی آن و.... می‌توان توسط پدال، آهنگ ضبط شده را پخش یا قطع کرد. 

 

Pedal Unit

پدالی 3تایی که از نظر ظاهری مشابه پدال پیانوهای آکوستیک است با این تفاوت که در مواقع نواختن فقط پدال سمت راست (Sustain pedal)  عمل می‌کند.

این پدال قابلیت استفاده از Half pedal   را نیز فراهم می‌آورد.

 

 نرم افزار‌های موبایل سازگار

 

 

USB TO HOST

امکان اتصال دستگاه به کامپیوتر، موبایل، تبلت و... برای انتقال اطلاعات و استفاده از نرم‌افزارها را فراهم می‌کند.

 

USB TO DEVICE

این قابلیت امکان اتصال فلش به صورت مستقیم برای ضبط کردن صدا یا انتقال اطلاعات را فراهم می‌آورد.

 

برای کپی کردن اطلاعات داخل فلش به پیانو کافیست دو کلید FUNCTION و REC را همزمان با یکدیگر نگه دارید.پس از رویت گزینه CPY، با فشردن کلید مثبت، فایل ها کپی می شوند.

 

Half Pedal (نیم پدال)

در پیانوهای آکوستیک با نگه داشتن پدال SUSTAIN دمپرها از روی سیم‌ها بلند شده و سیم‌ها آزاد می‌شوند.این عمل موجب افزایش SUSTAIN  نت‌هامی‌شود.

میزان فشار دمپرها بر سیم ها با مقدار SUSTAIN رابطه‌ی عکس دارد.یعنی اگر پدال را در حالت نیمه نگه دارید SUSTAIN نت‌ها به مقدار کمتری افزایش میابد.این قابلیت در برخی پیانوهای دیجیتال شبیه سازی شده و فقط به وسیله‌ی پدالی که از این قابلیت پشتیبانی کند قابل اجراست.

پیانو P255 توسط پدال FC3 یاما از قابلیت نیم پدال پشتیبانی می‌کند.

 

رابط کاربری

 

 

  • کلید ON/OFF
  • Volume bar
  • 5کلید برای انتخاب صداها
  • 3 اسلایدر برای تنظیمات اکولایزر
  • 17 کلید برای انجام تنظیمات دیگر

 

دستگاه دارای صفحه نمایش (7segment) می‌باشد برای سهولت در انجام تنظیمات.

 

LOCK PANEL

با استفاده از این قابلیت می‌توان تمامی کلیدهای موجود در رابط کاربری این پیانو را غیر فعال کرد. (غیر از کلید خاموش/روشن پیانو)

 

دو کلید Effect و Sound Boost را همزمان فشرده و نگه دارید تا تمامی کلیدهای موجود در قسمت رابط کاربری غیر فعال شوند. 

 

محتویات بسته

پیانو، پایه نت، آداپتور، دفترچه راهنما، پدال.

پیانو دیجیتال P255 یاماها بدون پایه و صندلی عرضه می گردد. که در صورت تمایل می‌توان جداگانه تهیه کرد.

 

مشخصات فنی

مشخصات ظاهری

ابعاد

طول

1,333mm

ارتفاع

148mm

عرض

351mm

وزن

17.3kg

رنگ

Black, White

رابط کاربری

کیبورد

تعداد کلاویه‌ها

88

تکنولوژی کیبورد

(Graded Hammer (GH

Touch Sensitivity

4حالت

نمایشگر

نوع

(LED(7-Segment

زبان

انگلیسی

صداها

تکنولوژی صدا

Pure CF Sound Engine

Stereo Sustain Samples

 

Key-off Samples

 

String Resonance

 

Damper Resonance

 

Polyphony (چندآوایی)

حداکثر256

تعداد صداها

24

افکت‌ها

Reverb (طنین)

4حالت

Chorus

 

Phaser

 

Rotary Speaker

 

Tremolo / Auto Pan

 

Equalizer

3

SOUND BOOST

3حالت

آهنگ‌ها

تعداد آهنگ‌های پیش فرض

50 آهنگ پیش‌فرض پیانو + 24 دمو

ریتم

تعداد ریتم

10

قابلیت‌ها

Start/Stop, Intro/Ending

قابلیت ضبط

تعداد آهنگ

10

تعداد Track

2

ظرفیت

تقریبا 1.5مگابایت (حدودا 550 کیلوبایت به ازای هر آهنگ)

فرمت پخش 

(SMF (Format 0, Format 1

فرمت ضبط

(SMF (Format 0

قابلیت ضبط صدا

زمان ضبط

دقیقه به ازای هر آهنگ80

فرمت پخش

(.wav (44.1 kHz sample rate, 16-bit resolution, stereo

فرمت ضبط

(.wav (44.1 kHz sample rate, 16-bit resolution, stereo

سایر  قابلیت‌ها

Part Cancel, A-B Repeat, Start/Stop with pedal, Changin Voice & tempo after recording

سایر قابلیت‌ها

Dual/Layers

 

Split

 

Metronome

 

Tempo (ضرب آهنگ)

5-500BPM

Transpose (انتقال)

12+ ~ 0 ~ 12-

Tuning (کوک)

446.8 ~ 440.0 ~ 414.8 هرتز

Scale Type

7 types

حافظه

حافظه داخلی

تقریبا 1 مگابایت

حافظه خارجی

USB Flash Memory

ورودی/خروجی

ورودیDC

16 ولت

هدفون

2× (جک استاندارد هدفون استریو) 

پدال Sustain

 

پدال Unit

 

ورودی MIDI

 

خروجی MIDI

 

AUX ورودی

 

AUX خروجی

[L/L+R][R]

USB TO DEVICE

 

USB TO HOST

 

آمپلی فایر و بلندگو

آمپلی فایر

2 × (15 وات)

بلندگو

10cm+2.5cm) ×2)

منبع تغذیه

منبع تغذیه

آداپتور یاماها PA-300C  

مصرف انرژی

15 وات(در صورت استفاده از آداپتور یاماها  PA-300C )

قابلیت خاموش شدن اتوماتیک

 

لوازم جانبی همراه

صندلی

 

پدال/فوت سوییچ

FC4

سایر لوازم

،پایه نت،آداپتور،دفترچه راهنما،پدال

 

قیمت

وضعیت

به‌زودی