پیانوی دیجیتال P515

این پیانوی دیجیتال، جدیدترین و بالاترین مدل از سری P می‌باشد که در سال 2018 معرفی شده است. در ساخت این پیانو از بالاترین تکنولوژی کیبورد (NWX) و سیستم صدا (CFX، BOSENDORFER IMPERIAL) استفاده شده است. تمام کلاویه‌ها از چوب طبیعی بوده و کلاویه های سفید با روکش عاج مصنوعی و کلاویه‌های مشکی با روکش آبنوس مصنوعی‌ ساخته شده‌اند که در ایجاد حس خوب نوازندگی موثر است. یکی دیگر از تفاوت‌های این مدل با مدل‌های P45 و P115 و P125، در مجهز بودن این پیانوی دیجیتال به LCD برای ویرایشِ آسانِ تنظیمات و مجهز بودن این پیانو به سیستم Bluetooth می‌باشد که از طریق آن می‌توان به کامپیوتر و گوشی هوشمند متصل شد.

 

تکنولوژی کیبورد

(NWX)

Natural Wood X) NWX)، تکنولوژی به کار برده شده در پیانوهای رده بالای یاماها است. در پیانوی آکوستیک به علت اختلاف وزن کلاویه‌ها و ضخامت و کشش در سیم‌ها، برگشت هر کلاویه پس از برخورد چکش با سیم متفاوت است. در تکنولوژی "NWX" اختلاف وزن کلاویه‌ها در چند محدوده وزنی متفاوت مانند یک پیانوی آکوستیک شبیه سازی شده است، همچنین عملیات برگشت کلاویه ها در نظر گرفته شده است و از 3 سنسور جهت شبیه ‌سازی هرچه بهتر کلاویه‌های پیانوی آکوستیک استفاده شده است. وجود حرف "X" نیز به منزله داشتن قابلیت Escapement است. همچنین در این تکنولوژی جنس تمامی کلاویه‌ها از چوب با روکش عاج مصنوعی و آبنوس مصنوعی است.

 

صدا

سیستم صدا (YAMAHA CFX, BÖSENDORFER IMPERIAL)

در این پیانو از نمونه صدای گرفته شده از پیانوی گرند یاماها CFX و Bosendorfer Imperial استفاده شده است.

 

(VIRTUAL RESONANCE MODELING (VRM

علاوه بر damper و string resonance که در پایین توضیح داده شده رزونانس بدنه ، soundboard, aliqout نیز شبیه سازی شده است . با این کار تمام قسمت‌های پیانو که با نواختن نت رزونانس می‌کنند پوشش داده شده است.

 

DAMPER RESONANCE

هنگامی که پدال sustain گرفته شده، تمامی دمپرها از روی سیم‌ها بلند می‌شوند و به محض فشردن هر کلاویه تمامی سیم‌های مرتبط با نت نواخته شده رزونانس خواهند کرد.

 

STRING RESONANCE

هنگامی که آکوردی روی پیانو گرفته شده است تا زمانی که نوازنده دست خود را روی کلاویه نگه دارد، دمپرها به روی سیم‌ها باز نمی‌گردند. این موضوع سبب می‌شود که با نواختن نت‌های دیگر، سیم‌های مربوط به این آکورد نیز رزونانس کنند.

 

SMOOTH RELEASE

این قابلیت، هنگام نواختن پیانو به شکل منقطع باعث می‌شود که قطع شدن صدای سیم پس از برداشتن انگشت از روی کلاویه متفاوت و سریع‌تر از حالت عادی صورت گیرد.

 

KEY-OFF SAMPLES

هنگامی که دست خود را از روی کلاویه بر می‌دارید Damper به روی سیم بر می‌گردد و صدای نت را قطع می‌کند که این مورد در پیانوی آکوستیک به صورت کاملا طبیعی صورت می‌گیرد و صدا یکباره به صفر نمی‌رسد.

این قابلیت نیز در این پیانوی دیجیتال در نظر گرفته شده.

 

انتخاب صدا

در این پیانو 40 صدای معمولی، 18 صدای درام و SFX Kits و 480 صدا با فرمت XG وجود دارد.

 

برای انتخاب هر یک از صداها، ابتدا یکی از 6 کلید دسته‌ی صدا را فشرده و سپس با استفاده از کلیدهای چپ و راست در بخش جهت نما، از همان دسته صدای مورد نظر خود را انتخاب کنید. برای انتخاب صداهای فرمت XG، ابتدا کلید Function را نگه داشته و کلید Others را بفشارید تا لیست صداهای فرمت XG بر روی صفحه‌ی نمایش مشخص شود. سپس با استفاده از کلیدهای بالا و پایین در بخش جهت نما، صدا را انتخاب و برای اعمال صدا کلید راست از همین بخش را بفشارید.

 

ویژگی ها

دونوازی

در این قابلیت صفحه کلید به دو بخش تقسیم شده و امکان نواختن دو نفر به صورت همزمان با یک پیانو را فراهم می‌آورد. این ویژگی در این پیانو با نام DUO شناخته شده و پس از تقسیم صفحه کیبورد، هر دو بخش پیانو صدایی کاملا مشابه یکدیگر دارند. (ضمنا در این پیانو نقطه تقسیم صفحه کلید  نت "می" سوم (E3 ) می‌باشد.)

 

 

کلید Function را چندین بار بفشارید تا وارد لیست System شوید. سپس با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما، گزینه‌ی Duo را انتخاب و با فشردن کلید راست، این گزینه را فعال کنید. با فعال شدن این ویژگی، پدال سمت راست و پدال سمت چپ و پدال وسط به ترتیب برای نوازنده‌ی سمت راست و نوازنده‌ی سمت چپ و هر دو بخش تبدیل به پدال Damper می‌شود. با فشردن کلید Dual/Split این گزینه غیر فعال می‌شود.

 

SPLIT

این قابلیت، امکان انتخاب محل تقسیم صفحه کلید برای استفاده از دو صدای مختلف در هر قسمت را فراهم می‌‌آورد.

 

 

کلید Dual/Split را دوبار فشرده تا این گزینه فعال شود. با استفاده از کلیدهای بالا و پایین صدای سمت چپ و راست را می‌توان مشخص و با استفاده از کلیدهای چپ و راست، صدا را انتخاب نمود. نقطه‌ی تقسیم کلاویه ها در این پیانو F#3 بوده که برای تغییر این نقطه، می‌توان کلید Dual/Split را نگه داشته و یکی از کلاویه‌های B1 تا B6 را فشرد.

 

DUAL/LAYERS

Dual یا همان دو صدایی، امکان ترکیب دو صدای مختلف را فراهم می‌آورد.

 

 

کلید Dual/Split را یکبار فشرده تا این گزینه فعال شود. با استفاده از کلیدهای بالا و پایین صدای لایه‌ی اول و دوم را می‌توان مشخص و با استفاده از کلیدهای چپ و راست، صدا را انتخاب نمود. در این پیانو می‌توان دو ویژگی Dual و Split را همزمان با یکدیگر فعال نمود. برای این گزینه کلید Dual/Split را سه بار بفشارید.

 

PIANO ROOM

کل تنظیمات مربوط به خود پیانو توسط Piano Room قابل اجراست.

 

گزینه

توضیحات

تغییرات

Brightness

عامل وضوح، تفکیک و شفافیت صداست.

10~0

Lid Position

تنظیم باز یا بسته بودن درب پیانو و میزان آن

باز، بسته، نیمه

Tune

تنظیم میزان کوک که هر 0.2هرتز بالا یا پایین می‌رود

414.8~466.8 Hz

Touch

تغییر میزان صدای خارج شده از ساز به نسبت تغییر شدت نواختن.

به لیست حساسیت تاچ مراجعه شود.

Reverb

تعیین نوع طنین

به جدول Reverb مراجعه شود.

Reverb Depth

تعیین عمق طنین

127~0

VRM

تعیین Damper Resonance, String Resonance, Aliquot Resonance, Body Resonance, Key-Off Sample

10~0

Half Pedal Point

با تعیین مقدارِ این گزینه، میزان تاثیرگذاری این ویژگی را بر اساس کمترین مقدار فشار و یا بیشترین مقدار فشار، مشخص می‌شود.

4~+2-

 

آهنگ ها

در این پیانو 21 آهنگ به صورت دموی صداها و 50 آهنگ از موسیقی کلاسیک قرار داده شده است. این پیانو قابلیت پخش آهنگ با فرمت‌های MIDI و Audio را دارد که از طریق USB و آهنگ‌های ضبط شده‌ی داخل پیانو، قابل پخش هستند.

 

شماره

نام آهنگ

شماره

نام آهنگ

آهنگ‌های پیش‌فرض

آهنگ‌های اصلی

1

Canon D dur

25

Piano Sonate op.13 "Pathétique" 2nd mov

2

Air On the G String

26

Für Elise

3

Jesus, Joy of Man's Desiring

27

Piano Sonate op.27-2 "Mondschein" 1st mov

4

Twinkle, Twinkle, Little Star

28

Impromptu op.90-2

5

Piano Sonate op.31-2 "Tempest" 3rd mov

29

Frühlingslied op.62

6

Ode to Joy

30

Fantaisie-Impromptu

7

Wiegenlied op.98-2

31

Etude op.10-3" Chanson de l'adieu"

8

Grande Valse Brillante

32

Etude op.10-12“ Revolutionary”

9

Polonaise op.53“ Héroïque”

33

Valse op.64-1 “Petit chien

10

La Campanella

34

Nocturne op.9-2

11

Salut d'amour op.12

35

Nocturne KK4a-16/BI 49 Posth

12

From the New World

36

Träumerei

13

Sicilienne

37

Barcarolle

14

Clair de lune

38

La prière d’une Vierge

15

Jupiter The Planet

39

Liebesträume No.3

دو نوازی ها

40

Blumenlied

16

Menuett Eine kleine Nachtmusik K.525

41

Humoresque

17

Menuett G dur

42

Arietta

18

Marcia alla Turca

43

Tango España

19

Piano Concerto No.1 op.11 2nd mov

44

The Entertainer

20

The Nutcracker Medley

45

Maple Leaf Rag

آهنگ‌های اصلی

46

La Fille aux Cheveux de Lin

21

Prelude Wohltemperierte Klavier I No.1

47

Arabesque No.1

22

Menuett G dur BWV Anh.114

48

Cakewalk

23

Piano Sonate No.15 K.545 1st mov

49

Je te veux

24

Turkish March

50

Gymnopédies No.1

 

برای تعیین پخش آهنگ‌های دمو، آهنگ‌های کلاسیک، آهنگ‌های داخل USB و آهنگ‌های ذخیره شده توسط کاربر ابتدا کلید Demo را فشرده و سپس با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، گزینه‌ی مورد نظر را انتخاب کنید. همچنین برای تقویت نوازندگی، می‌توان مشخص کرد که در پخش آهنگ ها (با فرمت MIDI) فقط دست راست و یا فقط دست چپ پخش شود که با استفاده از کلید Function و Play/Stop و کلیدهای بخش جهت نما این عملیات صورت می‌گیرد.

AB Repeat

همچنین برای تمرینِ بخشِ مشخصی از آهنگ، می‌توان از کلید AB Repeat استفاده کرد. آهنگ مورد نظر خود را پخش کنید و از میزانی که برای تمرین مد نظر دارید کلید AB Repeat را فشرده و سپس در نقطه ای که می‌خواهید دوباره کلید AB Repeat را بفشارید؛ در این هنگام قسمت انتخاب شده بطور مداوم پخش می‌شود.

برای تعیین حجم صدای بین نواختن و آهنگ ها، در همان لیست System وارد آهنگ ها شده و از میان گزینه ها (تعیین دست چپ و راست، نحوه بازپخش آهنگ، حجم صدا، انتقال و…) گزینه‌ی Volume را انتخاب و تغییرات لازم را اعمال کنید.

 

ضبط آهنگ

در این پیانو می‌توان با فرمت MIDI تا 500 کیلوبایت آهنگ (250 آهنگ، هرکدام یک ترک) و تا 80 دقیقه با فرمت WAV (نیاز به اتصال USB) آهنگ ضبط و ذخیره نمود.

 

ضبط با فرمت MIDI

کلید Recording را فشرده تا این ویژگی فعال شود. سپس شروع به نواختن کلاویه ها کنید تا عملیات ضبط آغاز شود. با فشردن کلید Rec عملیات ضبط متوقف شده و در صفحه‌ی نمایش تعداد میزان‌های ضبط شده نمایش داده می‌شود. با انتخاب یکی از گزینه‌های Save یا Retry یا Cancel تعیین کنید که آهنگ ضبط شده ذخیره شود و یا دوباره ضبط شود و یا حذف شود (از کلیدهای بخش جهت نما استفاده کنید.) توجه داشته باشید که تمامی تغییرات اعمال شده بر صدا اعم از افکت ها، VRM، میزان حساسیت تاچ، انتقال کلاویه ها، نحوه‌ی عملکرد پدال ها، جنس صدا و ویژگی‌های مربوط به صدا مثل Dual و Split، سرعتِ مترونوم و ریتم (در صورت روشن بودن) ضبط می‌شوند و در فرمت MIDI قابل تغییر هستند. در ضبط با فرمت MIDI تا 16 کانال می‌توان ذخیره نمود که سه بخش از این 16 کانال را ریتم اشغال می‌کند و 13 کانال دیگر را می‌توان با سازهای دیگر و یا صدای دست چپ و راست ضبط و ذخیره نمود. برای اینکار، پس از متوقف کردن عملیات ضبط، با استفاده از کلیدهای چپ و راست بخش جهت نما، انتخاب کنید که دست چپ و یا دست راست ضبط شود و دوباره شروع به نواختن کلاویه ها کنید و برای متوقف سازی دوباره، کلید Rec را بفشارید. برای ذخیره‌ی آهنگ ضبط شده مانند توضیحات داده شده در بالا عمل کنید. برای ضبط داخل USB ابتدا فلش را به پیانو وصل کرده و از داخل پیام داده شده، گزینه‌ی MIDI را انتخاب کرده و مانند مراحل گفته شده عمل کنید.

ضبط Audio

ابتدا USB را پیانو وصل کرده (از طریق درگاهِ USB TO DEVICE) و مانند توضیحات گفته شده در MIDI عمل کنید.

 

تبدیل MIDI به AUDIO

در این پیانو می‌توان فایل‌های ضبط شده با فرمت SMF را به WAV تبدیل کرد و از طریق USB TO DEVICE آنها را در USB ذخیره کرد.

 

برای تبدیل فرمت ها، کپی کردن آهنگ ها، حذف، نام گذاری دوباره و بارگذاری آهنگ ها، ابتدا USB را به پیانو وصل کرده و کلید Function را چندین بار بفشارید تا از طریق لیست System، گزینه‌ی آهنگ ها انتخاب شود. با استفاده از کلیدهای بالا و پایین جهت نما گزینه‌ی File را انتخاب کرده و یکی از گزینه‌های گفته شده را انتخاب کنید.

 

ریتم ها

در این پیانو چهل ریتم وجود دارد که در جدول زیر مشخص شده است. با بکار گیریِ تنظیمات بخش مترونوم می‌توان سرعت این ریتم ها را کم و زیاد کرد.

 

اسم ریتم

دسته‌ی ریتم

شماره

8Beat1

Pop&Rock

1

8Beat2

2

8Beat3

3

16Beat1

4

16Beat2

5

Shuffle1

6

Shuffle2

7

Shuffle3

8

Shuffle4

9

8BeatBallad1

10

8BeatBallad2

11

16BeatBallad

12

6-8Ballad1

13

6-8Ballad2

14

PopWaltz

15

Funk

16

Disco

17

Twist

18

Dance

19

ChillOut

20

FastJazz1

Jazz

21

FastJazz2

22

FastJazz3

23

SlowJazz1

24

SlowJazz2

25

SlowJazz3

26

JazzWaltz

27

Five-Four

28

Country

World

29

Gospel

30

Samba

31

BossaNova

32

Rumba

33

Salsa

34

AfroCuban

35

Reggae

36

KidsPop

Kids&Holiday

37

6-8March

38

ChristmasSwing

39

Christmas3-4

40

 

کلید Rhythm را فشرده تا ریتم ها پخش شوند. با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما می‌توان دسته‌ی ریتم، ریتم قبلی و یا بعدی، تمپو و حجم صدای ریتم را تنظیم نمود. بطور پیش فرض در حین پخش ریتم، گیتار بیس نیز با ریتم همنوازی می‌کند که برای تعیین روشن و یا خاموش بودن آن پس از فشردن چندین بار کلید Function، از لیست System وارد تنظیمات مترونوم شده  و تمامی تغییرات لازم را انجام دهید.

 

METRONOME

این پیانو قابلیت تنظیم تمپو بین مقادیر  5 تا 500 BPM (ضربه بر دقیقه) و تقسیم هر ضرب به 1 تا 9 ضرب را دارد. حجم صدای مترونوم قابل تنظیم است اما تغییرجنس صدا امکان‌پذیر نیست.

 

با فشردن کلید Metronome این گزینه فعال می‌شود. برای تغییر تمپو، کلید Tempo را فشرده و با استفاده از کلیدهای چپ و راست بخش جهت نما، بین مقادیر 5 تا 500 تمپو را تغییر دهید. همچنین برای تغییر کسر میزان و باقی تنظیمات مترونوم مانند حجم صدا و تعیین تمپو به صورت عددی، کلید Function را چندین بار فشرده تا از لیست System گزینه‌ی Metronome/Rhythm مشخص شود. سپس با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، گزینه‌های گفته شده را انتخاب و مقادیر آن را تغییر دهید.

 

TRANSPOSE (انتقال)

در این پیانو می‌توان کیبورد و آهنگ‌ها را تا یک اکتاو بالا و یا پایین تر انتقال داد.

 

کلید Function را چندین بار فشرده تا لیست System نمایان شود. سپس با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما گزینه‌ی Transpose را انتخاب و با کلید سمت راست همین بخش، این گزینه را فعال کنید. پس از فعال سازی با استفاده از کلیدهای چپ و راست بخش جهت نما تغییرات لازم را اعمال کنید.

 

TUNING (کوک)

برخلاف پیانوهای آکوستیک، پیانوهای دیجیتال نیازی به کوک کردن ندارند اما برای همنوازی با سایر سازها، قابلیت تغییر کوک به روی آنها قرار داده شده است.

این قابلیت به این دلیل در نظر گرفته شده که کوک در دستگاه‌های دیجیتال بدون نقص است اما در سازهای دیگر این چنین نیست.

 

کلید Function را چندین بار فشرده تا لیست System نمایان شود. سپس با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما گزینه‌ی Tuning را انتخاب و با کلید سمت راست همین بخش، این گزینه را فعال کنید. پس از فعال سازی با استفاده از کلیدهای چپ و راست بخش جهت نما تغییرات لازم را اعمال کنید.

 

TOUCH SENSITIVITY

در این پیانو 6 حالت حساسیت تاچ وجود دارد.

 

گزینه

شماره

Soft 1

1

Soft 2

2

Medium

3

Hard 1

4

Hard 2

5

Fixed

6

 

کلید Function را چندین بار فشرده تا لیست System نمایان شود. سپس با استفاده از کلیدهای بالا و پایین بخش جهت نما گزینه‌ی Touch را انتخاب و با کلید سمت راست همین بخش، این گزینه را فعال کنید. پس از فعال سازی با استفاده از کلیدهای چپ و راست بخش جهت نما تغییرات لازم را اعمال کنید.

 

REVERB (طنین)

این پیانو از 6 نوع Reverb مختلف بهره می‌برد که در هر کدام از آن‌ها امکان تنظیم عمق وجود دارد.

 

شماره

حالت

0

OFF

1

Recital Hall

2

Concert Hall

3

Chamber

4

Cathedral

5

Club

6

Plate

 

کلید Reverb را فشرده و با استفاده از کلیدهای بالا و پایین در بخش جهت نما صدا را انتخاب و برای اعمال صدا، کلید راست از همین بخش را بفشارید.

 

CHORUS

این پیانو از 3 نوع Chorus بهره می‌برد.

 

شماره

حالت

0

OFF

1

Chorus

2

Celeste

3

Flanger

 

برای تعیین Chorus کلید Function را فشرده، گزینه‌ی Voice Menu را انتخاب کنید و با استفاده از گزینه‌های موجود، تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کنید.  

 

MASTER EFFECT

در این پیانو می‌توان با بکارگیری افکت‌های جدول زیر، صدا را از حالت خشک و یکنواخت خارج کرد و به صدا رنگ و جلوه اضافه کرد.

 

شماره

حالت

1

Off

2

DelayLCR

3

DelayLR

4

Echo

5

CrossDelay

6

Symphonic

7

Rotary

8

Tremolo

9

VibeRotor

10

AutoPan

11

Phaser

12

Auto Wah

13

Distortion

 

برای تعیین میزان Chorus به Voice Menu مراجعه کنید.

 

Sound Boost

این قابلیت باعث تقویت صدا شده(حجم صدا بیشتر می‌شود)به این صورت که علاوه بر صداهای قوی‌تر صداهای ضعیف‌تر  نیز به‌گونه‌ای تقویت می‌شوند که ملموس‌تر شنیده ‌شوند. در این پیانو سه سطح تقویت کننده‌ی نرم، معمولی و روشن وجود دارد.

 

کلید Sound Boost را یکبار فشرده تا لیست مربوط به این ویژگی در صفحه‌ی نمایش مشخص شود. سپس با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، این گزینه را روشن و نحوه‌ی تقویت شدن صدا را مشخص کنید.

 

Master EQ

اکولایز کردن تنظیم قدرت فرکانس‌های مختلف در یک سیگنال (signal) است.

این پیانو دارای 3 باند اکولایزر  است که به وسیله‌ی 3 اسلایدر موجود قابل تنظیم است.

در این پیانو سه حالت اکولایزر پیش فرض و یک حالت برای تنظیم دستی وجود دارد.

 

توضیح

گزینه

تمامی اسلایدرهای زیر و بم و میدرنج بر روی صفر قرار دارند.

Flat

اسلایدر فرکانس زیر بالاتر از بقیه اسلایدرها قرار می‌گیرد.

Bright

اسلایدر فرکانس زیر نسبت به فرکانس بم و میدرنج پایین تر قرار دارد.

Mellow

تنظیم دستی هریک از فرکانس‌های زیر و میدرنج و بم.

User

 

کلید Sound Boost را دوبار فشرده تا لیست مربوط به این ویژگی در صفحه‌ی نمایش مشخص شود. سپس با استفاده از کلیدهای بخش جهت نما، این گزینه را روشن و تنظیمات مربوط به هر بخش فرکانس را مشخص کنید.

 

STEREOPHONIC OPTIMIZER

این قابلیت صدای خارج شده از هدفون را برای پیانو بهینه سازی می‌کند.

 

(INTELLIGENT ACOUSTIC CONTROL (IAC

به دلیل الکترونیکی بودن صدای خارج شده از پیانوهای دیجیتال، هنگام نواختن با صدای پایین، نت‌های بم، نسبت به نت‌های زیر کمتر به گوش می‌رسند.

این تکنولوژی باعث می‌شود که در صداهای پایین نت‌های بم و زیر به همان نسبت واقعی خود در پیانو آکوستیک به گوش برسند.

 

BLUETOOTH

این پیانو این قابلیت را به نوازنده می‌دهد تا با بلوتوث دستگاه هوشمند خود به آن وصل شده و موزیک مورد نظر خود را پخش کند تا با آن بتواند بنوازد.

 

WIRELESS

با استفاده از دانگل USB می‌توان این پیانو را مجهز به سیستم Wireless LAN نمود و با اتصال به مودم، میان افزار پیانو را به روز رسانی کرد. همچنین با استفاده از این قابلیت، می‌توان از طریق سایت Yamaha Music به آهنگ‌های این پیانو اضافه نمود.

 

LOCAL CONTROL

در صورت فعال بودن این گزینه، صدا از بلندگوهای پیانو پخش می‌شود و در صورت خاموش بودن و متصل بودن به یک منبع خارجی صدا (مانند کامپیوتر که دارای "Virtual Studio Technology" یا همان "VST" باشد)، بانک صدا و خروجی، همان منبع خواهد بود.

 

HALF PEDAL (نیم پدال)

در پیانوهای آکوستیک با نگه داشتن پدال SUSTAIN دمپرها از روی سیم‌ها بلند شده و سیم‌ها آزاد می‌شوند.این عمل موجب افزایش SUSTAIN  نت‌هامی‌شود.

میزان فشار دمپرها بر سیم ها با مقدار SUSTAIN رابطه‌ی عکس دارد.یعنی اگر پدال را در حالت نیمه نگه دارید SUSTAIN نت‌ها به مقدار کمتری افزایش میابد.این قابلیت در برخی پیانوهای دیجیتال شبیه سازی شده و فقط به وسیله‌ی پدالی که از این قابلیت پشتیبانی کند قابل اجراست.

 

USB TO HOST

امکان اتصال  دستگاه به کامپیوتر، موبایل، تبلت یا... برای انتقال اطلاعات و استفاده از نرم‌افزارها را فراهم می‌کند.

 

USB TO DEVICE

این قابلیت امکان اتصال فلش به صورت مستقیم برای ضبط کردن صدا یا انتقال اطلاعات را فراهم می‌آورد.

 

رابط کاربری

 

 

این پیانو مجهز به تعدادی کلید و صفحه‌ی نمایش است که با استفاده از آنها می‌توان تمامی تنظیمات این پیانو را انجام داد. همچنین با استفاده از قابلیت  Bluetooth و Wireless-LAN به پیانو وصل و آهنگ پخش نمود.

 

Locking Panel

با استفاده از این ویژگی می توان صفحه کلید این پیانو را قفل و غیرفعال نمود.

 

دو کلید Reverb و Sound Boost را همزمان با یکدیگر فشرده تا این گزینه فعال شود. فشردن همین دو کلید، این گزینه را غیرفعال می‌کند.

 

ورودی و خروجی

این پیانو مجهز به ورودی و خروجی MIDI، دو خروجی چپ و راست (1/4 اینچ) صدا، ورودی کوچک AUX، ورودی AUX PEDAL و درگاه اتصال USB و کامپیوتر (Usb To Host) می‌باشد.

 

 محتویات بسته

پیانو، پایه نت، آداپتور، دفترچه راهنما، پدال.

پیانو دیجیتال P515 یاماها بدون پایه و صندلی عرضه می گردد. که در صورت تمایل می‌توان جداگانه تهیه کرد.

 

مشخصات فنی

مشخصات ظاهری

ابعاد

طول

1336mm

ارتفاع

145mm

عرض

376mm

وزن

22.0kg

رنگ

Black, White

رابط کاربری

کیبورد

تعداد کلاویه‌ها

88

تکنولوژی کیبورد

(NWX (Natural Wood X

Touch Sensitivity

6حالت

نمایشگر

نوع

128x64 dots

زبان

انگلیسی

صداها

تکنولوژی صدا

Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial, CFX Binaural Sampling

Binaural Sampling

 (CFX فقط صدای پیانوی گرند)

Key-off Samples

 

Smooth Release

 

VRM

 

String Resonance

 

Damper Resonance

 

Polyphony (چندآوایی)

حداکثر256

تعداد صداها

538

افکت‌ها

Reverb (طنین)

6 حالت

Chorus

3 حالت

Phaser

 

Rotary Speaker

 

Tremolo / Auto Pan

 

Equalizer

3

SOUND BOOST

3حالت

آهنگ‌ها

تعداد آهنگ‌های پیش فرض

50 آهنگ پیش‌فرض پیانو + 24 دمو

ریتم

تعداد ریتم

40

قابلیت‌ها

Start/Stop, Intro/Ending

MIDI قابلیت ضبط

تعداد آهنگ

250

تعداد Track

1

ظرفیت

تقریبا 1.5مگابایت (حدودا 500 کیلوبایت به ازای هر آهنگ)

فرمت پخش 

(SMF (Format 0, Format 1

فرمت ضبط

(SMF (Format 0

قابلیت ضبط صدا

زمان ضبط

80 دقیقه به ازای هر آهنگ

فرمت پخش

(.wav (44.1 kHz sample rate, 16-bit resolution, stereo

فرمت ضبط

(.wav (44.1 kHz sample rate, 16-bit resolution, stereo

سایر قابلیت‌ها

Dual/Layers

 

Split

 

Duo

 

Metronome

 

Tempo (ضرب آهنگ)

5-500BPM

Transpose (انتقال)

12+ ~ 0 ~ 12-

Tuning (کوک)

446.8 ~ 414.8 هرتز

حافظه

حافظه داخلی

تقریبا 1.4 مگابایت

حافظه خارجی

USB Flash Memory

ورودی/خروجی

ورودی DC

16 ولت

هدفون

2× (جک استاندارد هدفون استریو) 

پدال Sustain

 

پدال Unit

 

ورودی MIDI

 

خروجی MIDI

 

AUX ورودی

 

AUX خروجی

[L/L+R][R]

USB TO DEVICE

 

USB TO HOST

 

آمپلی فایر و بلندگو

آمپلی فایر

2× (15 وات + 5 وات)

بلندگو

2× (2.5+ (12cm+6cm بیضی شکل)) 

منبع تغذیه

منبع تغذیه

آداپتور یاماها PA-300C  

مصرف انرژی

15 وات(در صورت استفاده از آداپتور یاماها  PA-300C )

قابلیت خاموش شدن اتوماتیک

 

لوازم جانبی همراه

صندلی

 

پدال/فوت سوییچ

FC4

سایر لوازم

، پایه نت، آداپتور، دفترچه راهنما، پدال

 

قیمت

وضعیت

به‌زودی